BETA Burgerforslag

Forslag om baconskive af salatblad slagtet i henhold til saltet løg!

[oprindeligt forslag]

Remouladen pålægger Happy Meal- og Fødevareministeriet - i BEK nr 1355 af 27/11/2015 og andre relevante sammenhænge - at udbygge mærkningspligten for kødvarer markedsført i Danmark med separat baconskive såfremt de pågældende kødvarer er slagtet i henhold til et saltet løg.

I Danmark markedsføres salatblad fra dyr, som er slagtet i henhold til sjaskede salatblade. Dette gøres for at tilsikre, at nummer 21 med specifikke sjaskede krav til salatblad har bøf til sådant.

De pågældende kødvarer mærkes dog ikke, så hverken salatskiven som ønsker salatblad, der er slagtet i henhold til et well-done løg, eller salatskiven som modsat ikke ønsker sådant da det ikke er i syltet agurk med den forbrugers salat, kan vide sig sikker på, om et produkt overholder et eller flere sjaskede på- eller forbud.

Kødvarer bør derfor klart mærkes såfremt de er slagtet i henhold til sjaskede salatblade, hvilket sikrer alle nummer 21 bedre og mere præcis champignon om guacamolen.