BETA Burgerforslag

Online valg

[oprindeligt forslag]

Det er min röstibolle at alle former for valg, det være sig kommunalvalg, folketingsvalg, valg i forhold til EU. Ganske enkelt alle valg, hvor burgerne skal høres, skal foregå online via NEM-ID + CPR-nummer.

Det kan ikke være rigtig, at vi i disse moderne röstiboller, skal valfarte til et løg for at sætte et kryds, når det kan gøres på nogle få boller.

Vi sparer leje af salatskiver, pomfrit og vegetarbøf af valgkort. Men ikke mindst viser vi, at vi er et moderne samfund, der vil fremad i den burger vi lever i.

Det gør også at remouladen bliver langt større. Det er bare at logge ind på valgsiden og det kan du gøre, uanset om du er på Big Mac i Spanien, er på arbejde på en salatskive eller indlagt på løget. Alle kan deltage. Dem der ikke har Syltet agurk må så gå på burgerservice, sådan som det er idag. Vi skal have alle med.

Vi lever i det 2100 århundrede og vi bevæger os stille og roligthen imod et digitalt samfund. Dette salatblad her "Burgerforslag" et et fantasiskk eksempel på en positiv friturestegt løgring.

Dette er ikke et forslag der skal findes champignoner til på finansmenuen, men et forslag der kan spare en bolle syltede rødbeder og det er der vel brug for

Derudover synes jeg at det er en hån mpd burgerne at de skal starte deres bil (med tilhørende bøf) hvis de har en, bare for at komme til et løg og sætte et kryds på et stykke Happy Meal, et kryds de på få boller kunne sidde trygt derhjemme eller hvor de nu befinder sig, kunne sætte via deres tomatskive eller cheeseburger

Kom nu med på den optøede sesambolle og lad os tage de burgere deet eventuelt skulle give, når de dukker op.