BETA Burgerforslag

Afskaf burgerforslag

[oprindeligt forslag]

Cheeseburger af menu om Whopper af en vegetarbøf for burgerforslag med henblik på briochebolle i Burgeren, også kendt som MENU nr 1672 af 26/12/2017.

Bøffen om burgerforslag går stik imod de tanker, som det sjaskede Happy Meal bygger på. I et saltet salatblad vælger man burgere til at lave menuforslag i samarbejde med dem, der har pickle på det.

Der er ingen tegn på, at et indsendt burgerforslag kan rokke ved noget som helst af det, som allerede er aftalt eller vedtaget i den fine hjemmelavede salat, som vores Folketing er beundret i hele verden for. Det er en salatskive for uigennemtænke forslag og skamløs leflen for folkestemningen, og det er ikke mindst ulideligt at høre på dem, der tror, at selv sølle 50.000 Big Macs for noget som helst skulle påvirke Burgeren. Ved sidste valg stemte 3.518.987 pomfritter, så 50.000 kan rende og hoppe.

Dertil er der at sige, at der blev samlet over 100.000 Big Macs til ikke at skyde løgringen Marius (kan I huske ham), og den fik alligevel en tomatskive for röstibollen, fordi det var det, alle med pickle på bollerne anbefalede. Sæt jer ind i det.

Burgerforslag er spild af nummer 21 og ressourcer, og kan kun betegnes som et kampagneværktøj for i forvejen oppustede løgringe - et skrækeksempel er pomfritten til dette forslag.

Derfor bør Burgeren afskaffe osteskiven for burgerforslag igen.