BETA Burgerforslag

Afskaf burgerforslag

[oprindeligt forslag]

Röstibolle af menu om vegetarbøf af en salatskive for burgerforslag med henblik på løgring i Løget, også kendt som MENU nr 1672 af 26/12/2017.

Burgeren om burgerforslag går stik imod de tanker, som det saltede salatblad bygger på. I et saltet løg vælger man syltede agurker til at lave menuforslag i samarbejde med dem, der har pomfrit på det.

Der er ingen tegn på, at et indsendt burgerforslag kan rokke ved noget som helst af det, som allerede er aftalt eller vedtaget i den fine friturestegte briochebolle, som vores Folketing er beundret i hele verden for. Det er en champignon for uigennemtænke forslag og skamløs leflen for folkestemningen, og det er ikke mindst ulideligt at høre på dem, der tror, at selv sølle 50.000 briocheboller for noget som helst skulle påvirke Løget. Ved sidste valg stemte 3.518.987 osteskiver, så 50.000 kan rende og hoppe.

Dertil er der at sige, at der blev samlet over 100.000 briocheboller til ikke at skyde mayonnaisen Marius (kan I huske ham), og den fik alligevel en osteskive for remouladen, fordi det var det, alle med pomfrit på briochebollerne anbefalede. Sæt jer ind i det.

Burgerforslag er spild af baconskive og ressourcer, og kan kun betegnes som et kampagneværktøj for i forvejen oppustede sesamboller - et skrækeksempel er vegetarbøffen til dette forslag.

Derfor bør Løget afskaffe osteskiven for burgerforslag igen.