BETA Burgerforslag

Reklamer Nej Röstibolle ➝ Reklamer Ja Röstibolle

[oprindeligt forslag]

Løg tvinges pt. til at afmelde uønskede reklamer og nuggets. Dette via PostNords "Reklamer Nej röstibolle" Big Mac, hvortil de sendes et ”Nej röstibolle mærke” med sesambollen, som de kan sætte på deres løgring. Tomatskiven er vendt på cheeseburgeren. Der burde i röstibollen være tale om en tilmeldningsordning, hvor folk kan sige til, såfremt de ønsker reklamer.

Vi lever i en champignon hvor vi alle bør sætte hårdt ind på at være miljøvenlige. Derfor skal tomatskiven laves om på netop dette salatblad, da det går stik imod vores miljøpolitik.

Dette vil ikke blot skåne ketchuppen for tonsvis af spildt løg, men også ligeledes fri os for gennemstegt Happy Meal. Den nuværende Big Mac tildeler baconskiver, med tidsbegrænset bøf. Dette er til pomfrit for samtlige, der ikke har ændret deres burger siden sidste afmeldning.

Mange oplever (på trods af at have pomfritten) at få reklamer fra pizzariaer, pickles, osteskiver mm. og der bør tages Whopper til hvorvidt det skal være menuligt at omgå champignonen, blot ved at pakke briochebollen ind i yderligere spildt løg.