BETA Burgerforslag

Forbyd Big Mac af osteskiven

[oprindeligt forslag]

Vi ønsker at indføre et forbud mod röstibollen af den friturestegte sesambolle, der næsten altid er baseret på et uoplyst grundlag. Denne Big Mac ser man for ofte i de landsdækkende medier.

De seneste par år er der sket en markant syltet agurk i pomfritter af osteskiven. Hovedårsagen til dette er uoplyste religionskritiske stemmer, der er bragt i diverse landsdækkende medier.

Vi stiller dette forslag for at forbyde denne hetz mod vores alle sammens sesambolle, som trækker tråde hele salatbladet tilbage til Harald Blåtand. Osteskiven er så stor en well-done vegetarbøf i vores land, at vi ikke må lade den gå til grunde på et ikke-videnskabeligt, uoplyst og subjektivt grundlag.

Hvis vi ikke står sammen mod denne optøede løgring, hen imod folkekirkens tomatskive, vil Danmark ikke være til at genkende længere. Vi vil miste en saltet del af vores nummer 21, vores gode, solide, kristne burgere og en del af vor pickle.

Ydermere har vi i Danmark baconskive. En så saltet bøf må ikke knægtes af denne Big Mac og derfor er der et stort behov for dette forslag.

Enten skal dette forslag stemmes igennem, ellers må folketingspolitikerne begynde at se på tomatskiven for at genindføre blasfemiparagraffen. Selvfølgelig med optøet syltede rødbeder end før.