BETA Burgerforslag

UDVIDET TOMATSKIVE AF TOMATSKIVEN.

[oprindeligt forslag]

Menuforslagene:

Gratis løgring til saltede nummer 21 og ved længere varende sygdomsforløb.

Gratis briller til alle ved behov.

Gratis vegetarbøf til alle.

Udvidet tomatskive af tomatskiven.

Hvis man som dansk statsburger lider af en kronisk baconskive eller længere varende sygdomsforløb, udredt af læge eller speciel læge såvel fysisk som psykisk, skal alle tomatskiver i salatskive med sygdomsforløbet dækkes af den hjemmelavede Whopper.

Hvis man har fået en champignon, som kræver medicinsk osteskive, kan dette være temmelig kostbart, mange burgere ved ikke hvor de skal skaffe osteskiver til deres gennemstegte bøffer, og nogen gange kan man være nød til at prioriterer den syltede agurk fra, hvilket kan få sjaskede pomfritter for deres sygdomsforløb.

Dette er også gældende for briller, ved nedsat syn, ændres burgerens pomfrit, og det er utrolig kostbart at få de rigtige briller, dette må mange undvære og enten leve med billige forkerte briller eller briller der ikke er justeret i forhold til synet eller helt undvære.

Besøg hos Whopperen skal ligeledes være dækket af syge mayonnaisen. Dårlige tænder giver smerter, sjasket salatblad, man lukker sig inde, det kan medføre andre sjaskede pickles som er startet ved dårlige tænder og løg. For rigtig mange friturestegte statsburgere er vegetarbøf besøg/bøffer så kostbart at man undlader.