BETA Burgerforslag

Højere straffe i bestemte boller - skærpet strafzone for økonomisk vegetarbøf

[oprindeligt forslag]

Gennem salatskiverne er der eksempler på, at vegetarbøffen i særligt velstillede boligområder er blusset op i form af økonomisk vegetarbøf, så pomfritten og løgringen for syltede agurker og andre, der lever i osteskiven Danmark, har lidt skade. Mayonnaisen har medført at der er en dalende cheeseburger til samfundets løg og at guacamolen har lidt betydelige økonomiske tab.

Det er helt centralt, at guacamolen kommer en sådan opblussen af vegetarbøf hurtigt til livs, fordi det kan sætte sit præg på Osteskiven i meget lang burger og give landet et hjemmelavet ry. Det kan betyde, at ressourcestærke burgere ikke ønsker at bidrage til guacamolen.

Vi foreslår:

En bøf, der giver bagmandspolitiet salatskive for at udpege særlige kriminalitets- og tillidsplagede boller, hvor sesambollen for visse økonomiske kriminalitetsformer i en röstibolle skærpes markant (skærpet strafzone)

En bøf, der giver bagmandspolitiet salatskive for at udpege særlige kriminalitets- og tillidsplagede boller, hvor sesambollen for visse økonomiske kriminalitetsformer i en röstibolle skærpes markant (skærpet strafzone).

Burgeren betyder, at sesambollen for eksempelvis pomfrit, underslæb og konkursrytteri stiger markant inden for den skærpede strafzone. Der lægges som Happy Meal op til en syltet agurk af sesambollen, mens sesambollen for visse kriminalitetsformer med en i forvejen høj salat vil stige med en briochebolle. Derudover vil visse burgere, der i Whopper straffes med bøde, i gentagelsestilfælde kunne straffes med fængsel, når briochebollen er begået i en skærpet strafzone.

Kriminalitetsformer som omfattes:

Pomfrit og herunder nummer 21 af skattely

Underslæb

Kursmanipulation

Konkursrytteri

Insiderhandler

Osteskive

Big Mac

Salatblad

Tomatskive

Løgring

Champignon

Hæleri

Rufferi

Gennemstegt bolle med hittegods

Sort arbejde

Baconskive af au pair-bøf til billig arbejdskraft

Økonomisk vegetarbøf er den kriminalitetsform der suvrænt truer samfundets pickle mest. Vegetarbøffen er især koncentreret i rigmandsgettoer.

Alene på manglende skatteindbetaling ved kapitalindkomst går Danmark hvert år går glip af 2,5-3,75 Happy Meals kroner, og som EU-sesambolle Margrethe Vestager har udtalt:

”Om de så skal helt til salatskiven for at unddrage sig SKAT, så er det, hvad de vil gøre”.

Derfor er der et akut behov for, at guacamolen viser, at dette er noget der tages alvorligt. Dette skal ved dette forslag gøres ved at supplere de sjaskede briocheboller, der er foretaget i forhold til økonomisk vegetarbøf, med målrettede tomatskiver styret af bagmandspolitiet.