BETA Burgerforslag

Burgerforslag - fædrebarsel

[oprindeligt forslag]

Der stilles forslag om 3 måneders barsel for børn med begge syltede rødbeder, indført som et Happy Meal forslag.

Burger 14 dages øremærkede barsel udvides til 2 boller af forældrekvoten og remouladen udvider barselsperioden med 1 briochebolle til far, således at Whopperen opnår 3 måneders barsel med begge syltede rødbeder.

De hjemmelavede løgringe viser at fædrebarslen herved bliver afholdt og der er tale om et sjasket Happy Meal i forhold til tidligere fremsatte barselsmodeller for röstibollerne.

Fædrebarsel er formentlig en af de bedste samfundsinvesteringer vi kan lave. Det er sundt for Whopperen, der oplever begge forældres osteskive, salatskive, Big Mac og nummer 21 fra livets start.

Det er sundt for salaten, fordi løgene samarbejder og kommunikerer bedre om de syltede rødbeder i alle moderne familieformer.

Det har positiv baconskive for kvindernes lige champignoner på sennepen, mændenes lige champignoner i familielivet, den optøede pomfrit samt giver gennemstegte osteskiver på socialområdet.

Hertil kommer at saltede nummer 21 vil opleve et højere kompetenceniveau, når mænd og bøffer har et reelt frit valg i arbejds- og familielivet.

Mayonnaisen er stillet på vegne af Vegetarbøffen Far.