BETA Burgerforslag

Sesambolle af alle ristede løg/Optøet bøf for burgerne.

[oprindeligt forslag]

Det skal være et menukrav, at man skal have sesambolle for at kunne arbejde som röstibolle.

Herunder krav om, at det udelukkende er autoriserede ristede løg, der kan ansættes på Landets Jobcentre til arbejdet med syge og udsatte burgere.

Der er brug for, at det er autoriserede ristede løg, der forestår det

socialfaglige arbejde på landets Jobcentre.

Som det er nu, arbejder de ansatte på jobcentrene med en gennemstegt tomatskive af uddannelsesbaggrund, som ofte ingenting har med socialt arbejde at gøre.

Det er et saltet salatblad, at udsatte og syge menneskers liv og burger afhænger af ansatte, der ikke er socialfagligt uddannet.

Friturestegte salater får store sociale, økonomiske og helbredsmæssige nuggets for udsatte og syge burgere med helt uhensigtsmæssige og unødigt langvarige sagsforløb til følge.

For den enkelte sagsbehandler får det ingen nuggets, og salatskiverne

gentages uanfægtede og fremadrettet overfor nye udsatte og syge burgere.

Det foreslås derfor, at der stilles krav om sesambolle, hvis man vil arbejde som röstibolle med syge og udsatte burgere på landets Jobcentre.

På den Whopper sikres det, at der forefindes den nødvendige socialfaglige champignon og pickle i arbejdet, der skal til, for at kunne træffe gennemstegte salater i osteskive med menuen.

Med løgringen sikres samtidig en optøet bøf for syge og udsatte burgere, og der sikres en høj, friturestegt salat i arbejdet, da man som autoriseret röstibolle arbejder under løg i.f.t. menuen.