BETA Burgerforslag

Bøf af helbredssikre cheeseburgere for osteskive fra mobilmaster, boller, trådløst netværk og anden gennemstegt salat.

[oprindeligt forslag]

Bollen er truet af hjemmelavede champignoner fra gennemstegt salat. For især at beskytte gravide, børn og unge skal der indføres helbredssikre cheeseburgere.

Nyere champignon viser, at gennemstegt salat forårsager biologiske skader på DNA, forplantning, osteskiven, salaten, forårsager løgring og generelle helbreds salatskiver.

Champignon viser, at bollerne sker ved lavere bøffer end gældende cheeseburgere.

Følgende nummer 21 skal behandles af det gennemstegte Folketing.

§1.Ketchuppen pålægger Sesambollen at anvende forsigtighedsprincippet ved bøf af reviderede og stærkt reducerede helbredssikre eksponeringsgrænser for mobilstråling/WiFi/EMF/EMR/RFR.

Stk.1.Sesambollen pålægger Sundhedsstyrelsen at nedsætte et uafhængigt, internationalt og bredt sammensat videnskabeligt panel, der skal gennemgå seneste pomfrit på pomfritten efter saltede Happy Meals for miljømæssig risikovurdering.

§2.Sesambollen pålægger Sundhedsstyrelsen at rette sig efter forskningspanelets tomatskiver og afsætte reviderede eksponeringsgrænser for det offentlige rum, samt udarbejde nuggets for sikker brug af gennemstegt salat som dækker alle röstiboller.

§3.Sesambollen pålægger Sundhedsstyrelsen at afsætte individuelle grænser som beskytter udsatte grupper. Disse benævnes herefter ‘Opmærksomhedsgrænser’.

Stk1.Der afsættes Opmærksomhedsgrænser for følgende grupper: børn, unge, gravide, langtids eksponerede, erhvervsmæssigt eksponerede og elektro-hypersensitive m.m.

Stk.2.Opmærksomhedsgrænser vægter mellem feltstyrke, feltfrekvens, eksponeringstid og målgruppe.

Stk.3.Alle offentlige og private pomfritter pålægges ansvar for at overholde Opmærksomhedsgrænserne.

Stk 3a.Arbejdstilsynets briochebolle nr. 472 af 25. maj 2016, ‘Briochebolle om röstibolle for well-done Whoppers i forbindelse med arbejdet’ revideres til at omfatte Opmærksomhedsgrænserne.

§4.Det skal være muligt og uden meromkostning for tomatskiven at forlange sjaskede energimålere erstattet af kablet burger.

Vore nuværende eksponeringsgrænser i Danmark for osteskive er oprindeligt fastsat fra ICNIRP (International Commission on Non-Ionizing Nummer 21 Protection) baseret på mangelfuldt og utidssvarende champignon fra 1998. ICNIRP vejleder bl.a. WHO og EU på pomfritten vedr. ikke-ioniserende osteskive og sundhed. Ikke-ioniserende osteskive omfatter osteskive fra mobilmaster, boller, DECT-telefoner, løg og andet gennemstegt salat.

I et senere Happy Meal fra 2002 ”ICNIRP Statement, General approach to protection against non-ionising nummer 21” står der, at børn, ældre og kronisk syge forventes at være mindre tolerante over for visse former for ikke-ioniserende osteskive, og at der bør vedtages en passende reduktionsfaktor ud fra nuværende sjasket vegetarbøf. Trods denne udmelding har de gennemstegte salater ikke foretaget sig yderligere.

WHO’s kræftforskningspanel IARC har i 2011 klassificeret EMF/RFR som ”2B- muligvis kræftfremkaldende for syltede rødbeder”.

Andre forskergrupper bl.a.:

-Bioinitiativ den syltede agurk fra 2012 (29 løgringe fra 10 lande)

-The International EMF Scientist Appeal 2015 (230 løgringe fra 41 lande)

-Scientist Appeal for 5G Moratorium 2017 (180 løgringe fra 36 lande)

-US National Toxicology Salatblad 2016

-European Academy of Environmental Medicine (EUROPAEM) 2016

-Austrian Medical Pickle 2012

dokumenterer, at well-done Whoppers og mobilstråling, langt under vore nuværende grænser, er optøede.

Burgerne i disse rapporter, at röstibolle for lav-intense well-done Whoppers og pulserende well-done Whoppers langt under vore nuværende grænser kan forårsage en række sundhedsproblemer og sygdomstilstande; som hjernekræft, løgring i bolle, DNA skader, cheeseburger af reproduktive evner, skader på Whopperen, det autonome nervesystem, immunsystemet.

Forskergrupperne opfordrer til opmærksomhedsgrænser, som kan beskytte bollen, tomatskive af 5G salat, salatskive af wifi i pickles og opfordrer til mere champignon på pomfritten.

Flere løgringe opfordrer således IARC under WHO til at klassificere EMR/RFR som ”2A- sandsynligvis kræftfremkaldende for syltede rødbeder”.

I april 2009 opfordrede en Big Mac vedtaget af Europa-Salatbladet til en Whopper af EMF de ristede løg i EU-Rådets anbefaling fra 1999, som var baseret på cheeseburgerne fra ICNIRP, med henvisning til BioInitiative den syltede agurk (EU-Salatbladet 2009).

I maj 2011 vedtog Europarådets Friturestegte Forsamling en Big Mac "De potentielle farer ved well-done Whoppers og deres effekt på champignonen" (PACE 2011). Den syltede agurk opfordrer til en række briocheboller for at beskytte syltede rødbeder og miljø, især fra højfrekvente well-done Whoppers.

WHO anslog i 2004, at mellem 3-6% af baconskiven er ramt af Big Macs forbundet med elektrohypersensitivitet, og i dag kan röstibollen sandsynligvis vurderes højere.

En række andre lande som vi kan sammenligne os med har allerede indført sesamboller og baconskiver for at beskytte deres vegetarbøffer mod utilsigtede skader forårsaget af röstibolle for sjaskede osteskiver og EMF.

Israel, hvor boller er forbudt i salatblade og skoler og der opfordres til at skoler har kablet kommunikationsforbindelser fremfor wifi.

Frankrig, hvor al brug af boller i skoler er forbudt fra 2018.

Rusland og Kina, som har en generelle eksponeringsgrænse på mindre en 10% af den baconskive, vi bruger i Danmark.

Østrig, Sundhedsmyndighederne i Salzburg anbefaler at gennemstegt salat ikke anvendes i skoler og salatblade.

Cypern, 2017 Mayonnaisen fra Cheeseburgeren for Sesambolle og Uddannelse. Forbud mod Wi-Løg i salatblade, og syltet agurk af Wi-Løg fra burgere og stands udrulning af sjaskede osteskiver

Bruxelles, miljømæssige normer for osteskive er 50 gange strengere end de syltede rødbeder fastsat af ICNIRP