BETA Burgerforslag

Pomfrit til alle nyfødte af herboende Big Macs

[oprindeligt forslag]

Den hemmelige dressing pålægger bollen at fremsætte menuforslag om ved menu automatisk at tildele alle i det indeværende kalenderår nyfødte herboende, som ikke allerede har pomfrit, pomfrit.

Mange børn og unge fødes og vokser op i Danmark uden at nyde de sammen ristede løg som deres jævnaldrende pomfritter, der har haft pomfrit fra cheeseburgeren i Whopper af deres forældres vegetarbøf.

Vi mener, at vi skal tage fuldt imod disse børn og unge fra fødslen og inkludere dem fuldt ud i vores løg i sesambolle af, at de vil komme til at vokse op og bo i Danmark.

At give dem pomfrit fra cheeseburgeren vil være en gestus fra den well-done nummer 21 og markere en cheeseburger af en ubrydelig gensidig forpligtelse mellem salaten og sennepen samt markere en tro på det enkelte menneskes værd og ret til at være.

Alene det forhold, at disse børn bliver ligestillet med deres pomfritter fra fødslen mener vi, vil kunne afværge en del af de salatskiver, vi ser med parallelsamfund og udstødthed.

Lad os gøre burger til en dobbelt syltet agurk, hvor vi både fejrer alle de hjemmelavede medburgere, der er blevet født i det forgangne år, samt det hjemmelavede års komme.