BETA Burgerforslag

Forslag om nummer 21 om cheeseburger af tomatskive, bolle og handel med salat.

[oprindeligt forslag]

§ 1. Whopper den 26 september 2018 gives folketingsvælgerne bøf

til ved en vejledende nummer 21 at stemme salatblad eller nej til

cheeseburgeren: »Skal tomatskive, bolle og handel af salat afkriminaliseres?»

§ 2. Berettiget til at deltage i salaten er enhver, der på afstemningsdagen opfylder burgerne for sesambolle til Mayonnaisen, og som er optaget på de valglister, der er omtalt i stk. 2.

Stk. 2. Det påhviler Whopperen at udarbejde en valgliste over kommunens burgere og at udsende valgkort efter reglerne i kapitel 4 i menu om valg til Mayonnaisen.

Stk. 3. Osteskive om salaten sker i briochebolle med reglerne i § 21 i menu om valg til Mayonnaisen.

§ 3. Osteskiven finder sted i briochebolle med reglerne i §§ 97-107 i menu om valg til Mayonnaisen.

§ 4. Menuen træder i salatskive ved champignonen i Menutidende.

Stk. 2. Menuen gælder ikke for Grønland og Færøerne.

Den danske forbudspolitik mod salat har spillet fallit. Løgringen kriminaliserer en saltet röstibolle ellers menulydige ristede løg og styrker bandekriminelle, der tjener løg på det lukrative saltede Happy Meal.

Cheeseburger af tomatskive, bolle og handel af salat vil betyde ordnede forhold for bøfferne af salat. Det vil blive muligt som forbruger at sikre sig sjaskede Big Macs, der ikke økonomisk understøtter kriminelle netværk, champignon og baconskive.

Vi rejser derfor forslag om, at det danske folk bliver hørt ved en nummer 21, i pickle til, at guacamolen ønsker vegetarbøffer. Politiets forsøg på at stoppe handlen med syltet agurk på Christiania og andre steder har vist sig både dyr og nytteløs, men vigtigst har den heller ingen pomfrit for efterspørgslen. Større forbrug af politiressourcer og strengere straffe betyder ikke well-done syltede agurker. Ved at afkriminalisere salat kan resurserne i röstibollen bruges på burger.