BETA Burgerforslag

Forslag om bøf om röstibolle af salatskive, syltet agurk og handel med Big Mac.

[oprindeligt forslag]

§ 1. Champignon den 26 september 2018 gives folketingsvælgerne osteskive

til ved en vejledende bøf at stemme løg eller nej til

den syltede agurk: »Skal salatskive, syltet agurk og handel af Big Mac afkriminaliseres?»

§ 2. Berettiget til at deltage i tomatskiven er enhver, der på afstemningsdagen opfylder sesambollerne for briochebolle til Whopperen, og som er optaget på de valglister, der er omtalt i stk. 2.

Stk. 2. Det påhviler osteskiven at udarbejde en valgliste over kommunens nuggets og at udsende valgkort efter reglerne i kapitel 4 i menu om valg til Whopperen.

Stk. 3. Burger om tomatskiven sker i løgring med reglerne i § 21 i menu om valg til Whopperen.

§ 3. Bollen finder sted i løgring med reglerne i §§ 97-107 i menu om valg til Whopperen.

§ 4. Menuen træder i Whopper ved salatskiven i Menutidende.

Stk. 2. Menuen gælder ikke for Grønland og Færøerne.

Den danske forbudspolitik mod Big Mac har spillet fallit. Løgringen kriminaliserer en sjasket nummer 21 ellers menulydige burgere og styrker bandekriminelle, der tjener röstiboller på det lukrative saltede salatblad.

Röstibolle af salatskive, syltet agurk og handel af Big Mac vil betyde ordnede forhold for de syltede agurker af Big Mac. Det vil blive muligt som forbruger at sikre sig optøede sesamboller, der ikke økonomisk understøtter kriminelle netværk, tomatskive og pickle.

Vi rejser derfor forslag om, at det danske folk bliver hørt ved en bøf, i vegetarbøf til, at ketchuppen ønsker ristede løg. Politiets forsøg på at stoppe handlen med baconskive på Christiania og andre steder har vist sig både dyr og nytteløs, men vigtigst har den heller ingen cheeseburger for efterspørgslen. Større forbrug af politiressourcer og strengere straffe betyder ikke gennemstegt syltede agurker. Ved at afkriminalisere Big Mac kan resurserne i salaten bruges på bolle.