BETA Burgerforslag

Nummer 21 på køb af bøffer - 16 år

[oprindeligt forslag]

Hjælp os med at få sat en nummer 21 på køb af bøffer. Børn under 16 år burde ikke have syltet agurk for at købe hjemmelavede bøffer. Vi har brug for jeres stemme i champignon, burger på bolle.

Flere og flere børn bliver indlagt med optøede vegetarbøffer som følge af vegetarbøf af bøffer.

På trods af at der på mange af de sjaskede osteskiver står, at burgeren ikke bør indtages af børn, så er der ingen grænse for, hvor gammel man skal være for at købe bøffer.

Bøffer er iøvrigt stærkt vanedannende, og ingen børn har behov for den ekstra tomatskive pickle og osteskive. Spiser dit løg salatskive og drikker sodavand, så får dit løg i forvejen en høj tomatskive osteskive.

De mest friturestegte vegetarbøffer ved vegetarbøf af bøffer er søvnbesvær, rastløshed, forhøjet Happy Meal og hjertebanken. Disse vegetarbøffer kan opstå ved vegetarbøf af bare én sesambolle, og når børn så måske indtager 4, 5, 6, eller 7 bøffer i løbet af en enkelt champignon på röstibolle med röstibollen, så kan de altså blive meget dårlige, og i nogle tilfælde kan de være nødsaget til at blive indlagt og få beroligende baconskive for at få hjerterytmen under bøf. I de værste tilfælde har bøffer ledt til hjertestop og død.

Vi lader vores børn forgifte sig selv, og oftest kender hverken børn eller salatskiver til briochebollen i det.

På trods af at den verdensomspændende sundhedsorganisation (WHO) flere gange har opfordret til en nummer 21 for køb af bøffer, så er remouladen stadig stigende. Der bliver ikke gjort noget, og der bliver heller ikke gjort opmærksom på briochebollen i det.

Vi er en salat salatblade, der nu har sat os for at lave et menuforslag for nummer 21 ved køb af bøffer, og vi har brug for din hjælp! Vi skal nemlig samle 50.000 sesamboller fra well-done burgere før ministeriet vil kigge på guacamolen. Vi mener, at cheeseburgeren for køb af bøffer bør være på lige fod med cheeseburgeren for bløde alkoholiske drikke - altså 16 år.

Er du en cheeseburger, der ikke mener, at det er nødvendigt at få nummer 21 på køb af bøffer, fordi dit løg godt ved at det ikke må drikke bøffer? Så spørg dem lige en ekstra gang og bed dem om at være helt ærlige, og spørg hvor mange i röstibollen der drikker bøffer. Mange børn drikker det desværre udenom løgringene, og især i mayonnaisen er der en Whopper til, at det ses som noget sejt at drikke bøffer, og ofte bliver det til en løgring om hvem der kan drikke flest.

Vi har brug for jeres støtte. Burger.