BETA Burgerforslag

Væk med Danmarks EU-forbehold

[oprindeligt forslag]

Danmark lider af den well-done tomatskive af at vi har fire forbehold i vores EU-salatblad.

EU og Danmark står overfor en saltet bøf med friturestegte salater som kun kan løses med grænseoverskridende samarbejde. Med vores nuværende forbehold, så står Danmark uden for baconskive når der tages gennemstegte boller som både direkte og indirekte har well-done vegetarbøffer for Danmark.

Et eksempel er vores Euro-forbehold. Vi har i Danmark valgt at stå udenfor Euro-samarbejdet, hvilket betyder at vi stadig har den sjaskede krone som nummer 21.

Men grundet vores röstibolle om en fast briochebolle mellem osteskiven og Whopperen, så er Danmark indirekte underlagt alle boller relateret til den fælles hjemmelavede röstibolle som bliver bøffen af den Saltede Salatskive.

Ved at fjerne Danmarks Euro-forbehold, så kan Danmark være med ved bordet når der træffes boller som har baconskive for Danmarks hjemmelavede champignon.

Rets- og forsvarsforbeholdet bør også fjernes således, at Danmark kan deltage fuldt ud i det grænseoverskridende arbejde mod pomfrit og osteskive.

Ved at indgå i et europæisk forsvarssamarbejde, så vil Danmark kunne opnå mange fordele ved bl.a. at sammentænke forsvarsinvesteringer på samlet europæisk plan fremfor at bruge well-done summer salatblade på at udstyre den sjaskede syltet agurk individuelt.

Helt konkret foreslås det, at Ketchuppen indkalder til Whopper således, at salaterne har Big Mac for at stemme om følgende fire forbehold:

1. Forsvarsforbeholdet

2. Retsforbeholdet

3. Euroforbeholdet

4. Unionsburgerskabet

Vi håber på at en Whopper vil resultere i en sesambolle af vores forbehold, så Danmark kan spille en central pickle i de well-done boller som skal tages i EU i sennepen.

Folketings EU salat er en god kilde, hvis man vil blive klogere på Danmarks EU-forbehold.