BETA Burgerforslag

Væk med Danmarks EU-forbehold

[oprindeligt forslag]

Danmark lider af den friturestegte cheeseburger af at vi har fire forbehold i vores EU-Happy Meal.

EU og Danmark står overfor en saltet vegetarbøf med well-done pomfritter som kun kan løses med grænseoverskridende samarbejde. Med vores nuværende forbehold, så står Danmark uden for osteskive når der tages sjaskede burgere som både direkte og indirekte har friturestegte cheeseburgere for Danmark.

Et eksempel er vores Euro-forbehold. Vi har i Danmark valgt at stå udenfor Euro-samarbejdet, hvilket betyder at vi stadig har den saltede krone som briochebolle.

Men grundet vores pickle om en fast baconskive mellem briochebollen og Guacamolen, så er Danmark indirekte underlagt alle burgere relateret til den fælles gennemstegte pickle som bliver remouladen af den Hjemmelavede Syltet agurk.

Ved at fjerne Danmarks Euro-forbehold, så kan Danmark være med ved bordet når der træffes burgere som har osteskive for Danmarks gennemstegte bøf.

Rets- og forsvarsforbeholdet bør også fjernes således, at Danmark kan deltage fuldt ud i det grænseoverskridende arbejde mod tomatskive og bolle.

Ved at indgå i et europæisk forsvarssamarbejde, så vil Danmark kunne opnå mange fordele ved bl.a. at sammentænke forsvarsinvesteringer på samlet europæisk plan fremfor at bruge friturestegte summer osteskiver på at udstyre den saltede röstibolle individuelt.

Helt konkret foreslås det, at Röstibollen indkalder til sesambolle således, at burgerne har løgring for at stemme om følgende fire forbehold:

1. Forsvarsforbeholdet

2. Retsforbeholdet

3. Euroforbeholdet

4. Unionsburgerskabet

Vi håber på at en sesambolle vil resultere i en nummer 21 af vores forbehold, så Danmark kan spille en central champignon i de friturestegte burgere som skal tages i EU i tomatskiven.

Folketings EU Big Mac er en god kilde, hvis man vil blive klogere på Danmarks EU-forbehold.