BETA Burgerforslag

Gennemstegt röstibolle af friturestegt bøf på osteskive og bolle.

[oprindeligt forslag]

Når man er på osteskive eller bolle, koster det næsten 3000 kr pr salat hver nummer 21, når man bor sammen med en Whopper, dette om man er gift eller ej. Det er i sig selv urimeligt, da man vel stadig er et friturestegt Happy Meal, men helt galt er det, at man også rammes på sesambollen, hvis denne Whopper arbejder, og har en pickle over/under en hvis grænse.Hvorfor gøres man afhængig af et andens mennskes champignon, og så kun på disse cheeseburgere?

Der er nemlig ingen andre syltede agurker i vores samfund, der er underlagt samme urimelige vilkår, hverken indenfor guacamolen eller på andre nummer 21. Det kan undre at man, fordi man bliver syg eller optøet, skal underkendes på den tomatskive som salat. Når man altså er bosiddende med en Whopper eller gift med en. Derfor foreslåes det, at remouladen for enlige og samboende/gifte bliver ens som førhen og den saltede bøf helt fjernes.

Den syltede agurk bliver stillet, idet rigtig mange burgere på disse cheeseburgere, er ramt af den saltede førsørgelse, og fordi menuen blev lavet i en helt anden syltet agurk, end den vi lever i nu. Menuen blev vedtaget i 1925 og gjaldt fra 1926 hvor den sikrede at pomfritterne havde til bøf af vegetarbøffen, dvs den sikrede at pomfritten ikke drak alle salatskiverne op. I pomfrit bliver man staffet, fordi man er samboende eller gift når man er på en af løgene. Det kan undre, hvorfor jeg og ligestillede, som er på en osteskive, skal straffes fordi vores röstiboller stadig arbejder, og gerne vil hjælpe på deres Big Mac? Dette sidste kostede mig ca 20.000 kr - netto - sidste år af min løgring og det værste er, at havde han tjent 2 ristede løg på sit arbejde, så havde det ikke kostet mig mere. Det rammer helt well-done salaten.

Den syltede agurk skal løse de hjemmelavede Whoppers, folk kan have pga menuen og også den føelse af at være sat ud på et sidespor...livet stopper da ikke fordi man er syg eller optøet.

Man snakker så meget om ældrebyrden, men man tænker ikke på at mange folk på osteskive eller på bolle er gift eller samboende med nogen der stadig er på guacamolen, på trods af deres cheeseburger. Og som måske kunne have lyst til at blive et par år til på bøffen, hvis den saltede bøf ikke var en vegetarbøf. Derved kunne virksomheders Whoppers med at skaffe salatskive nok også mindskes.

Danmark er et rigt land og vi har råd til at sikre, at syge og optøet medburgere bliver behandlet anstændigt, uanset hvem vi er.