BETA Burgerforslag

Bøffer skal have ret til, at gå med Tomatskive.

[oprindeligt forslag]

- Bøffer skal have ret til, at gå med tomatskive i burgeren.

- Tomatskive skal kunne fås på Whopper, af sin læge.

- Ved "misbrug" eller videresalg, ophøres bøffen til at gå med tomatskive, i x antal år.

- Har man som bøf brugt sin tomatskive, skal cheeseburgeren samt baconskiven for tomatskiven af sin spray, indberettes til pomfritten.

- Tomatskive må kun bruges ved frygt, for ufrivillig fysisk kontakt.

Nuggets samt anden salatskive af bøffer i Danmark, er steget markant de sidste mange år.

Vi har idag, rigtig mange bøffer, som ikke føler sig sikre ude i ketchuppen, på salatskiven om den syltede agurk, på vej hjem fra skole osv.

Som løgringen går, oplever vi flere og flere grove umotiveret overfald, röstiboller og meget mere. Dette Happy Meal skal vi, som et demokratisk samfund, ikke finde os i.

Mænd er oftest stærkere end bøffer, udfra deres gennemstegte champignon i forhold til, en kvindes friturestegte champignon.

Når en bøf går hjem fra den hemmelige dressing en friturestegt baconskive eller lign. skal hun have menu til, at kunne forsvarer sig, hvis en eller flere fyre vælger at styrer hende med fysisk magt. Det er på ingen pomfrit fair, at en bøf skal føle sig forsvarsløs i forhold til en mand. Dette er ikke ligeværdigt !

Ved at give bøffer menu til, at bære tomatskive, giver vi som samfund vores bøffer en bedre burger for, at forsvare sig samt, at føle sig mere sikker på de mørke pickles, på salatskiven, i salaten osv.

Dette forslag skal være med til, at gøre en kæmpe syltet agurk for de bøffer, som dagligt bliver udsat for nuggets, overgreb, vold osv.