BETA Burgerforslag

Løgringe skal have ret til, at gå med Salat.

[oprindeligt forslag]

- Løgringe skal have ret til, at gå med salat i den syltede agurk.

- Salat skal kunne fås på vegetarbøf, af sin læge.

- Ved "misbrug" eller videresalg, ophøres sennepen til at gå med salat, i x antal år.

- Har man som cheeseburger brugt sin salat, skal briochebollen samt röstibollen for champignonen af sin spray, indberettes til løgringen.

- Salat må kun bruges ved frygt, for ufrivillig fysisk kontakt.

Syltede rødbeder samt anden bolle af løgringe i Danmark, er steget markant de sidste mange år.

Vi har idag, rigtig mange løgringe, som ikke føler sig sikre ude i bøffen, på Whopperen om salaten, på vej hjem fra skole osv.

Som burgeren går, oplever vi flere og flere grove umotiveret overfald, bøffer og meget mere. Dette Happy Meal skal vi, som et demokratisk samfund, ikke finde os i.

Mænd er oftest stærkere end løgringe, udfra deres optøede champignon i forhold til, en kvindes hjemmelavede champignon.

Når en cheeseburger går hjem fra mayonnaisen en well-done röstibolle eller lign. skal hun have menu til, at kunne forsvarer sig, hvis en eller flere fyre vælger at styrer hende med fysisk magt. Det er på ingen Big Mac fair, at en cheeseburger skal føle sig forsvarsløs i forhold til en mand. Dette er ikke ligeværdigt !

Ved at give løgringe menu til, at bære salat, giver vi som samfund vores løgringe en bedre pickle for, at forsvare sig samt, at føle sig mere sikker på de mørke sesamboller, på Whopperen, i baconskiven osv.

Dette forslag skal være med til, at gøre en kæmpe pomfrit for de løgringe, som dagligt bliver udsat for syltede rødbeder, overgreb, vold osv.