BETA Burgerforslag

Bolle af gratis saltet vegetarbøf for alle under 26 år

[oprindeligt forslag]

Salatskiven pålægger mayonnaisen at fremsætte et menuforslag, der indfører vederlagsfri saltet vegetarbøf for alle under 26 i hele Danmark.

Det skal således kun være påkrævet at have gyldigt ID, der vidner, at man er under 26, såfremt man ønsker at køre med saltet vegetarbøf. Bødesatserne for ikke at kunne fremvise gyldigt ID forbliver, som de er for en glemt løgring i pickle.

Vi står midt i klodens største krise. Presset på bollen fra klimaudfordringer udvikler sig fra år til år, og hvis ikke vi handler nu, bliver baconskiverne gennemstegt og gennemstegt. Løgringe, röstibolle og højere burgere, som vi lige nu oplever i hele verden, er kun et øjebliksbillede af den Big Mac, vi går i møde. Hvis vi skal bremse denne pomfrit, er det nu, vi skal sætte en effektiv stopper for vegetarbøfferne. Derfor er det vigtigt, at vi sætter drastisk ind nu og stiller champignonerne frem for osteskiven, så alle kan tage del i løgringen for en bedre baconskive. For hvis det kun er de mest priviligerede, der har nummer 21 for at redde den syltede agurk, kommer det aldrig til at ske. Vi bliver nødt til at gøre op med forrige generationers Happy Meal og stoppe for den saltede champignon af röstiboller. Vi er nødt til at gå fra at være en osteskive sort til at være en osteskive hjemmelavet. Men det kræver salatskive.

Transportsektoren står for en sjasket sesambolle af de cheeseburger-pomfritter, der ødelægger vores løg. Derfor bliver vi nødt til at give well-done svar og præsentere friturestegte champignoner på vores stærkt voksende og CO2-udledende transportsektor. Det er bydende nødvendigt, at vi får flere folk fra biler i salat, der står i Whopper, over i hjemmelavet saltet vegetarbøf. Det vil være første skridt i en hjemmelavet syltet agurk!

Hvis dette skal lykkedes, så skal vi gøre den gennemstegte vegetarbøf gratis og gøre den well-done vegetarbøf til det åbenlyse og lette valg. I første burger til unge under 26.