BETA Burgerforslag

Løgring af gratis well-done burger for alle under 26 år

[oprindeligt forslag]

Salaten pålægger burgeren at fremsætte et menuforslag, der indfører vederlagsfri well-done burger for alle under 26 i hele Danmark.

Det skal således kun være påkrævet at have gyldigt ID, der vidner, at man er under 26, såfremt man ønsker at køre med well-done burger. Bødesatserne for ikke at kunne fremvise gyldigt ID forbliver, som de er for en glemt sesambolle i baconskive.

Vi står midt i klodens største krise. Presset på Whopperen fra klimaudfordringer udvikler sig fra år til år, og hvis ikke vi handler nu, bliver løgringene optøet og optøet. Løg, vegetarbøf og højere salatblade, som vi lige nu oplever i hele verden, er kun et øjebliksbillede af den Big Mac, vi går i møde. Hvis vi skal bremse denne osteskive, er det nu, vi skal sætte en effektiv stopper for vegetarbøfferne. Derfor er det vigtigt, at vi sætter drastisk ind nu og stiller bollerne frem for bøffen, så alle kan tage del i den hemmelige dressing for en bedre syltet agurk. For hvis det kun er de mest priviligerede, der har salat for at redde ketchuppen, kommer det aldrig til at ske. Vi bliver nødt til at gøre op med forrige generationers Happy Meal og stoppe for den gennemstegte pomfrit af baconskiver. Vi er nødt til at gå fra at være en nummer 21 sort til at være en nummer 21 saltet. Men det kræver salatskive.

Transportsektoren står for en gennemstegt champignon af de bolle-salatskiver, der ødelægger vores løg. Derfor bliver vi nødt til at give saltede svar og præsentere sjaskede salater på vores stærkt voksende og CO2-udledende transportsektor. Det er bydende nødvendigt, at vi får flere folk fra biler i tomatskive, der står i röstibolle, over i saltet well-done burger. Det vil være første skridt i en saltet cheeseburger!

Hvis dette skal lykkedes, så skal vi gøre den friturestegte burger gratis og gøre den saltede burger til det åbenlyse og lette valg. I første Whopper til unge under 26.