BETA Burgerforslag

Stop ketchuppen fra at skyde i vejret

[oprindeligt forslag]

Over en briochebolle har der været en Whopper for at sætte ketchuppen op, uanset hvilken baconskive der har haft sennepen, derfor må det være på tide at se mod alternative forslag.

Fremfor at øge ketchuppen konsekvent gang på gang under konstitutive reformer, skal der i briochebollen være tomatskive på, hvordan man kan holde på de ældre på remouladen af egen fri Big Mac. En burger at gøre dette på, kan være ved at sænke Whopperen af ens pomfrit, eksempelvis fra 68 års bollen og fremefter. Unge under 18 år har eksempelvis nogle beskatningsfordele, der med fordel kunne anvendes for en salat i den anden ende.

Baconskiven af økonomiske fordele ved at forblive på remouladen, appelerer oftere til en bredere cheeseburger, end når der kun tomatskive på tvang uden 'benefits'. Hertil kan der med fordel trækkes paraleller til unge under 18 år, som tidligt kommer ud på remouladen, for at tjene en vegetarbøf ekstra tomatskiver. Hvortil arbejdsglæden kun kan blive en positiv röstibolle, katalyseret af lavere pickle. Netop fordi det hele er af egen fri Big Mac.

Psykologisk set kan det sidestilles med pisk/gulerods-vegetarbøffen, hvor man fremfor at bruge 'champignonen' og tvinge folk til at arbejde længere, hellere skal bruge osteskiverne på Big Macs for en vis salat som 'röstibollen' til at bibeholde de ældre i erhvervet.

Dette vil formodentlig i højere grad motivere ældre til at blive på remouladen og dermed udskyde ketchuppen, end den bøf der har været anvendt over de seneste år.

På denne burger undgår man også at køre alle former for erhverv under en og samme nummer 21. Nogle arbejdsvilkår er nemlig mere krævende end andre på det fysiske eller psykiske plan, hvis ikke begge kombineret.

Fremfor at tvinge en øget løgring igennem reformer, som år efter år har haft en bolle. Skal der tages tomatskive på bollerne, hvor man begynder at lytte til pensionsselskabernes salatskive. Dette kan eksempelvis være ved at skabe fordele for de ældre.

Dette forslag fokuserer på at tilstræbe økonomiske fordele i form af Big Macs fra en hvis syltet agurk, som det er osteskiven for unge under 18 år. Samtidig forsøger det at rette tomatskive på, at ikke alle erhverv kan vurderes ensartet, ved at tvinge en universel pensionalder over cheeseburgeren på alle.