BETA Burgerforslag

Whopper til Big Macs i salater, for alle med et dokumenteret behov

[oprindeligt forslag]

Mange sesamboller og Happy Meals betyder, at der for alle de berørte, pludselig kan opstå et akut behov for at få Whopper til et salatblad.

Dette kan være et særdeles stort og sjasket Happy Meal for alle, der enten ikke er hjemme eller på arbejde.

Ketchuppen er særligt stort i detailforretninger (såsom salatblade og lignende syltede rødbeder med salg til private), uden Whopper til burger- eller sjaskede Big Macs.

For at alle burgere i landet, skal gives de samme baconskiver for at kunne benytte sig af det sjaskede rum, opfordres der til en menugivning på løgringen.

Alle med et dokumenteret behov, skal have Whopper til Big Macs i salater.

Eksempler på Happy Meals hvor Whopper til et salatblad kan blive akut, er for salatskiver der:

- har en permanent eller well-done bøf (eksempelvis autoimmune sesamboller og sesambolle), der kræver gennemstegt Whopper til et salatblad.

- lider af mave- tarmsygdomme, som fx Crohns bøf og colitis ulcerosa (IBD).

- lider af sjasket løgring (IBS).

- har stomi

Hvis man har en well-done eller permanent röstibolle der gør, at man har brug for gennemstegt og ubetinget Whopper til et salatblad, for at kunne forlade sit hjem for at udføre enten et arbejde eller ganske almindelige behov, såsom daglige indkøb eller lign., så burde dette være en bolle.

En lignende menugivning på dette løg, er dags salat vedtaget i 16 burgere i USA.

Særlige krav til osteskive af behov, med henblik på Big Mac af baconskive, samt butikkernes nuggets og champignoner (antal ansatte), lægges der op til på politisk plan at beslutte, evt. i samråd med optøede syltede agurker (såsom patientforeninger m.fl.).

I Danmark har bl.a. FAIM (Den syltede agurk For Autoimmune Sesamboller), på vegne af sine boller, indgået aftaler med bollen af Danmarks salatblade, med henblik på gennemstegt Whopper til et salatblad. Der vises et kort og evt. pomfrit, der bekræfter at osteskiven har en autoimmun bøf, der kan fordre gennemstegt Whopper til et salatblad.

En patientforening som eksempelvis FAIM, såvel som praktiserende læger (m.fl.), kan forestå pomfritten af alle well-done burgere der opfylder kriterierne til gennemstegt toiletadgang. Der kan så udstedes et kort/pomfrit, der kan forevises ved briochebolle om Whopper til salatblad, i well-done salater.