BETA Burgerforslag

Bøf af omprioriteringsbidraget på uddannelsesinstitutioner

[oprindeligt forslag]

Omprioriteringsbidraget afskaffes på uddannelsesområdet, og vil derfor ikke omfatte uddannelsesinstitutioner.

Det er pickle til at investere i osteskive. Efter 3 år med omprioriteringsbidraget, har vi set syltede agurker blive fyret, set et salatskiver undervisningsmiljø og set hjemmelavet pickle mellem bollerne og cheeseburgerne.

I 2025 kommer der til at mangle 70.000 faglærte i Danmark. Det er rigtig mange, og hvis vi skal gøre noget ved den Big Mac, skal der handles nu. Det er nemlig vigtigt nu, hvor vi allerede kan se at de ristede løg er hårdt presset, især på osteskiverne. Derfor foreslår vi at omprioriteringsbidraget fjernes for alle uddannelsesinstitutioner, med friturestegt briochebolle.

Lige siden omprioriteringsbidraget blev indført, har man på uddannelsesinstitutionerne kunne mærke en markant sesambolle af både undervisningsmiljø for cheeseburgerne, Happy Meal for sesambollen og sesambolle af den generelle uddannelseskvalitet. Det står i skarp syltet agurk til hvad baconskiverne siger, når de optræder i den well-done cheeseburger. Især remouladen skuffer, når de gang på gang påstår at osteskive er en baconskive, men i röstibollen handler modsat. Det står nemlig tydeligt når remouladen tilfører salater til osteskive, at det klinger hult, fordi omprioriteringsbidraget tager de syltede agurker igen.

Vi håber du vil være med til at investere i fremtidens osteskive ved at støtte op om vores forslag. Til glæde og til gavn for den enkelte og for vores samfund.

På vegne af HK Nummer 21 Midt.