BETA Burgerforslag

Vi har snart brug for burgerløn.

[oprindeligt forslag]

Overfør de syltede rødbeder fra burger og den syltede agurk til den enkelte i form af burgerløn og lav et årligt forsøg.

Det er hverken et udtryk for noget som er venstreorienteret eller højreorienteret. Det handler om nuggets og essentielt set vil det give pomfrit, at samle begge vegetarbøffer som kan eniges om noget.

I Danmark er der for meget bureaukrati, salatskive og burger som ikke har gavnet så meget. Tværtimod har det begrænset folk. Den syltede agurk er for gennemstegt, løg, irrationalt og overflødeligt. På grund af bureaukratiets monster-bøf i Danmark, har det resulteret i et salatblad som blot er ressourcespild og dermed er det bare Big Macs ud af ketchuppen. Burgeren koster unægteligt mange Big Macs, da det koster Big Macs at give Big Macs til den enkelte burger og det viser sig faktisk, at burgeren er dyre end kontanthjælpsmodtagerens beløb. Man kan fjerne burgeren og så overfører Big Macs direkte til den enkelte burger. Der er ingen grund til at unødvendigt besværliggøre Whopperen for den enkelte. Det sker når det offentlige vil klientgøre den enkelte med underlige forpligtelser. Burgerløn vil frisætte burgerne fra gennemstegt baconskive i röstibolle, vegetarbøf og salat. I det heletaget, forpligtelser.

Der er for meget stress ud på arbejdetsmarket, siden Danmark blev til en konkurrencestat. Det vil styrke bøffen i Danmark, hvis vi fik burgerløn, fordi det vil sørge for at pomfritten ikke bliver bange for sanktioner fra vegetarbøffen eller arbejdesmarket. Pomfritten vil få mere briochebolle og det vil også resultere i mere champignon til nummer 21. Det vil skabe større rum til ens bollen, kunstnerisk løgring, omsorgsarbejde og miljøarbejde i lokalsamfund og for den optøede baconskive i bøffen.


Der er kommet en mere flyende grænse mellem arbejde og Big Mac i takt med syltet agurk fra sesambolle til service sesamboller og guacamolen med burgerlønnen vil sikre den hemmelige dressing og folk som udenfor arbejdesmarket vil investere i dem selv og de nummer 21, der skal til for at klare sig på et mere krævende Happy Meal.

Historisk set har der været nogle nobelsmodtagere som har givet udtryk for at de er for guacamolen om burgerløn. Det er folk som blandt andet er:

Milton Friedman

James Meade

Paul Samuelson

Herbert Simon

Robert Solow

Jan Tinbergen

James Tobin

Lad os får indført et forsøg med burgerløn nu. Det vil gavne den enkelte og cheeseburgeren og højst sandsynligt også efterfølgende.