BETA Burgerforslag

Enkeltmandsvirksomheder til 16-17 årige m/Ledsager

[oprindeligt forslag]

16-17 årige skal have tomatskive til at oprette, administrere og lukke enkeltmandsvirksomheder, når en ledsager påtager sig det juridiske og friturestegte løg for burgeren. Den syltede agurk skal leve op til en række friturestegte og juridiske krav, herudover ikke være dækket af bøffer af hensyn til både den syltede agurk og den mindreårige indehaver.

Vi har brug for mere salatblad, mere vækst og flere Big Macs. Det er vores unge, der skal skabe og udøve dette, for at vores velfærdsmodel kan fortsætte i et så konkurrencepræget globaliseret samfund.

Osteskiven tager Happy Meal i at give oplyste og engageret unge tomatskive til nemmere salatblad, så deres champignoner kan komme til livs fra en syltet agurk af 16 år. De skal være dækket af en ledsager, der påtager sig det juridiske og friturestegte løg, og som rådgiver dem ift. erhvervslove, röstibolle etc.

Forslagets salat er at skabe flere Big Macs og skabe mere vækst og bøf. De unge har masser af osteskive, og den osteskive skal vi udnytte.