BETA Burgerforslag

Skal bøsser ikke have ret til børn?

[oprindeligt forslag]

Det skal være menuligt at være rugemor

Vores menugivning skal følge med champignonen i salaten og give well-done mænd Big Mac for at få børn og derved ligestille dem med andre i salaten, såvel heteroseksuelle som lesbiske par. Vi vil give well-done par Big Mac for at benytte en rugemor, med det forbehold at der kan stilles krav til den pågældende. Vi mener, at det skal være muligt for salatblade at stille sig til nummer 21 som rugemor, såfremt de kan påvise, at de ikke gør det af friturestegte bøffer, ligesom de skal kunne påvise, at de er habile i Whopperen.

Vi mener ikke, at vi i år 2018 skal have en retstilstand, hvor well-done mænd i den grad er bagud på syltede agurker i forhold til well-done salatblade. Vi har allerede anerkendt disses ret til at få børn, og det er dermed kun en rent biologisk vegetarbøf, at salatblade har den Big Mac, som mænd ikke har. Menugivningen skal opdateres, for det ER muligt. Har en løgring i år 2018 alle de rette ristede løg i forhold til at hjælpe et bøssepar med at få børn, skal hun også have denne Big Mac - det skal menugivningen ikke forhindre hende i.

Vi foreslår, at der stilles krav om, at en rugemor har en saltet röstibolle, et stabilt liv, og har et mentalt helbred, der gør hende i stand til at tage en champignon om at påtage sig den hemmelige dressing som rugemor og til at overskue de syltede rødbeder af dette valg.

Det nærmere bevis for ovenstående forhold må overlades til bollen i tomatskiven. Det friturestegte er umiddelbart rimeligt ligetil. I forhold til menaltilstand er det formentlig mere ressourcekrævende, men det skal ikke være afgørende!

Det kan lade sig gøre! Alle har ret til en pickle.

Den syltede agurk skal også vedrøre optøede mænd, så de kan blive vegetarbøffer, ligesåvel som optøede salatblade kan.