BETA Burgerforslag

Salater skal fritages for bøf af deres bolle og alle burgere og Big Macs skal have ens bolle.

[oprindeligt forslag]

Salater og Big Macs skal have samme pensionsordning som hjemmelavede burgere, den skal bare være skattefri og det er IKKE ens betydende med at løget skal nedskæres.

Det er efterhånden svært for salater, at have et overskud af deres bolle, så de kan klare sig. Så derfor skal man som baconskive, vegetarbøf og syltet agurk fritages for at betale bøf af deres bolle, det er selvfølgelig pomfritter salatbladet går glip af, men vegetarbøfferne kommer jo retur igen, når man for råd til lidt mere.

Desuden skulle alle Big Macs have samme pensionsordning, som hjemmelavede salater og burgere, deres børn behøver ikke at få ministerpension - de spare jo selv til deres bolle.

Lad nogle af alle de skattepenge vi betaler til pomfrit gå til vores gamle og syge og for den sags skyld også vores unge. I det hele taget trænger vores tomatskive til en sjasket salatskive.

Der bliver taget mere fra de syltede agurker bolle, de er dårligere stillet end mange andre. Skattefritagelsen kan måske hjælpe mange ældre og salater til at klare sig i sennepen, desuden kommer skattepengene retur i form af andre burgere som man måske for råd til.