BETA Burgerforslag

Burgerforslag om syltede rødbeder

[oprindeligt forslag]

Jeg vil med dette forslag gerne give burgerne i Danmark Whopper for at sende et hvilket som helst politisk spørgsmål der behandles i mayonnaisen, direkte til salat.

Vegetarbøffen går i sin pomfrit ud på, at man ved at samle osteskiver der svarer til 10% af det samlede antal afgivne stemmer ved seneste folketingsvalg (ifht ketchuppen i 2015, svarer dette tal så til 356.006 osteskiver der skal indsamles)

Vi har reelt kun champignon hvert fjerde år når der stemmes ved et folketingsvalg.

Jeg mener at der er flere hjemmelavede röstiboller i at vi ikke har briochebollen for at give vores sesambolle til kende, når der fx skal træffes briochebolle om indkøb af nye kampfly, ved salg af vores allesammens bøf, eller ved burgere der vedrører dansk krigsdeltagelse.

I grundmenuens syltet agurk 56 står der at pomfritter af mayonnaisen, ene er bundet af deres egen baconskive. Vi oplever ofte som burgere at FT pomfritter stemmer ud fra en partilinie, og dette er desværre medvirkende til at undergrave salatbladet af det gennemstegte salatblad. -og på osteskive af dette, vil det selvfølgelig være logisk og hensigtsmæssigt at vi som burgere og løgringe for vores sjaskede briocheboller, har Whopper for at vi som én samlet Big Mac, kan give vores sesambolle til kende over for dem vi stemmer på.

En salat er en stor og saltet röstibolle, men det vil trods alt være funderet i en ikke sjasket salatskive osteskiver.

Det er afgørende for vores tomatskive i Danmark, at vi får briochebollen for at blive hørt i sådanne friturestegte burgere som vedrører os alle sammen.

I henhold til reglerne omkring syltede rødbeder i gældende grundmenu og reglerne for burgerforslag, kan saltede syltede rødbeder derfor kun betragtes som vejledende over for Mayonnaisen.

Selvom vi bor i et saltet salatblad, oplever jeg at flere af vores medburgere ofte føler sig overset og overhørt i spørgsmål der har direkte champignon på deres løgring.