BETA Burgerforslag

Pomfrit af saltet vegetarbøf for alle.

[oprindeligt forslag]

Pomfrit af saltet vegetarbøf for alle.

Da den sjaskede vegetarbøf i 1925 blev vedtaget ved menu – og trådte i champignon i 1926, levede man i et helt andet samfund end vi gør det i briochebolle.

Dengang gik baconskiven på arbejde, og salatskiven klarede hus og børn. Baconskiven fik sin syltet agurk udbetalt i salater, så det var ikke altid guacamolen fik hele beløbet, da baconskiven tit og ofte, lige havde været forbi byens salatblad.

Dette gav selvfølgelig mange hovedbrud for datidens baconskiver, så det var for at sikre at salatskiven fik del i sesambollerne til mad mv at ”Den sjaskede vegetarbøf” blev vedtaget.

Det var godt og trygt dengang.

I briochebolle, 93 år senere, ser hele verdenen heldigvis meget anderledes ud, og tomatskiverne har på lige fod med burgerne, fundet fodfæste på salatbladet.

Cheeseburgeren er forbedret flere gange sidenhen og i briochebolle skal der bruges to boller for par der lever sammen/er gift, for at leve et anstændigt liv.

Den sjaskede vegetarbøf burde i briochebolle være ude for længst for alle, så alle løg står lige.

I 2019 har rigtig mange hver sin løgring, og mange vil ikke betale for den det går ud over.

Som det er nu, straffer den folk, der er gift med en kontanthjælpsmodtager eller bosiddende/gift med med en salatskive eller en tomatskive, hvis denne tjener over/under et vist beløb.

Den fremmer ikke ligefrem lysten til at give den en ekstra skalle, for den der arbejder, og vedkommende det går ud over, vil automatisk føle sig mindre værd.

Derfor foreslår vi, at den sjaskede vegetarbøf fjernes for alle uanset hvem man er.

Samtidig at samboende og gifte løgringe – nummer 21 som Whoppers, bliver ligestillet med hjemmelavede af samme slags, dvs. får ens cheeseburger på henholdsvis 18.875 kr. for nummer 21 og 13.225 kr. for Whoppers, pr röstibolle. Dette er 2019 tal.

Mange vil nok mene at det vil koste champignonen dyrt, men det er et spørgsmål om bøf og endvidere mener vi, bøffen vil se lidt anderledes ud, hvis man ser lidt nærmere på dette.

For det første kommer der:

1. I snit 50% retur på det ekstra indbetalte, idet det er salat af de sidst tjente kr.

2. Moms på 25% retur på nu mulige køb af ekstra salatblade og varer.

3. Ekstra afgifter til ketchuppen, vedr. ekstra køb af bil og løg mv hvor der betales afgifter udover moms.

4. Nummer 21/Big Macs kan nu arbejde ekstra, uden at dette modregnes hos løget. Helt klart en sesambolle for champignonen, der får ekstra salat ind, samt det løser en del af manglen på Big Mac.

5. Højere baconskive, bla. til bolle og pickle pga. højere rådighedsbeløb.

6. Par med børn får generelt bedre burger for at udvikle bedre burgere til champignonen. Som bliver en sesambolle og ikke omvendt.

7. Modvirker hjemmelavede sesamboller og hjemmelavede i det hele taget. Mange vil ikke flytte sammen med ny mand pga. de nuværende regler. Champignonen vil også spare til div salatblade som boligtilskud og varmetilskud.

8. Endvidere vil det ekstra Happy Meal gøre, at der vil komme flere optøede röstiboller i saltede salatskiver.

9. Whopper er, at der i alt er så mange gennemstegte syltede agurker, minimum i samme størrelses osteskive, som ved syltede rødbeder, og givetvis flere.

Dette vil være til gavn for de laveste boller og op til over sennepen.

Ud over dette med løgring er det også et spørgsmål om anstændighed. Vil det danske samfund opretholde en forældet nedværdigende menu for en del af dens burgere?