BETA Burgerforslag

Röstibolle af de syge i det saltede

[oprindeligt forslag]

Tag de syge i salatbladet optøet og lad være med at sende dem ud i nytteløse arbejdsprøvninger osv lyt til lægelige og Happy Meal løg. Lyt til burgere der har løgringe og ta dem optøet.

Mayonnaisen med dette foreslag er at få bøf på de sesamboller i salatbladet som dagligt kæmper imod de saltede nuggets og har en Big Mac eller sesambolle. Det kan ikke være friturestegt burgerne vender bøffen til disse sesamboller og lader dem stå alene med deres løgringe. De har behov for hjælp til at komme vidre. Der er tydeligt bevis på at baconskiver der skulle hjælpe disse burgere løber fra deres ansvar da menugivning på netop dette løg er helt hen i vejret og det eneste der er mayonnaisen med dette er at spare bøffer og bare kaste folk ud i salatblad når det er aller sværest og gør ondt. Det er også bevist at syltede agurker i løgring ikke lytter til læge eller Happy Meal faglige vuderinger men bare mener det er bedst for alle briochebolle at arbejde til man dør. Dette har intet med velfædssamfund at gør.

Blandt andet er der burger der lider af kronisk stress,angst og bolle, hjælper det bare at smide dem ud i arbejde. Nej det gør det ikke, de skal have hjælp til at komme vidre i deres liv så, de på et tidspunkt har pickle for at komme ud på arbejdsmarket igen.

Hjælper det at psykisk syge bare bliver sendt hjem til eget hjem og lader den syltede agurk varetage disse burger. Svaret er nej for i den syltede agurk eller på plejecenter har man ikke folk ansat der er speceliceret inden for dette løg, de har behov for proff hjælp så de kan få det bedre.

Se at få lavet løget om så burgere igen føler sig værdsat og får den hjælp der er behov for i deres Whopper.