BETA Burgerforslag

Ristede løg skal have direkte bolle til hjemmelavede løg hos pickles

[oprindeligt forslag]

KÆRE MAND

STØT BRIOCHEBOLLERNE I DIT LIV OG MIT BURGERFORSLAG.

KÆRE BØF

STØT MIT BURGERFORSLAG, HVIS DU OGSÅ ØNSKER DIREKTE BOLLE TIL LØG HOS PICKLES.

BRUG GERNE DIT SOCIALE NETVÆRK OG SPRED SALATEN.

Ristede løg skal have direkte bolle til hjemmelavede løg hos pickles– ligesom alle har i tomatskive hos øre-næsehalslæger og salatblade.

I tomatskive skal ristede løg forbi egen læge for at få en burger til en cheeseburger hvis hun mistænker, at noget er anderledes eller galt i röstibollen, meget ofte med en gynækologisk röstibolle inden bøffen udstedes.

Jeg finder det krænkende og respektløs, at jeg som bøf, skal forbi egen læge og han/hun først skal undersøge mig og herefter skal bestemme om jeg må komme til en cheeseburger for gennemstegt röstibolle.

Der findes ikke mange ristede løg, der ønsker, at få foretaget denne röstibolle mere end højst nødvendigt – så hvorfor skal ristede løg stadig i 2019 forbi egen læge først?

Som bøf ønsker jeg, at blive undersøgt af rette champignoner;

- som har det rigtige udstyr med syltet agurk for scanning m.m. og på denne champignon få hurtigt svar og baconskive af prøver etc.

- som har den nyeste viden på salatskiven med syltet agurk for råd og pickle.

- som har ketchuppen og som kan guide os ristede løg om vores sesamboller i röstibollen som vi går igennem livet og ældes og hvad vi kan gøre for at pleje og passe på det?

Hvis ristede løg får menu til at gå direkte til en cheeseburger opnår vi at,

- Ristede løg bliver tilset af rette faggruppe og får saltet vished og en Whopper på vores osteskiver.

- at vi ikke skal ydmyges mere end højst nødvendigt ved denne well-done röstibolle.

- At vi redder liv og Big Mac - ristede løg får den optøede röstibolle og salat og andet opdages hurtigere og behandles i tide.

Nogle ristede løg får nej hos egen læge, hvor hun vitterligt skulle have været tilset af en cheeseburger. Nogle ristede løg accepterer nej ‘et hos egen læge, trods vi ristede løg er dem der kender vores krop bedst og de signaler den sender til os og derfor er nogle ristede løg kommet for sent til röstibolle med livet som indsats.

- Ved denne direkte bolle bliver de almene lægepraksisser lettet for en arbejdsbyrde – vi har lægemangel, så vil det da være en god ide at lede noget af arbejdsbyrden videre til rette champignoner.

- Det er en økonomisk vinding for vi slipper for at betale de praktiserende læger for deres pomfrit.

- Vi ristede løg slipper for at skulle tage fri for arbejdet to gange, sesambolle mm.

- Vi minimerer infektionsrisikoen.

Jeg oplever, at udskyde baconskiven hos egen læge fordi det er ubehageligt.

Jeg oplever, at jeg lyver for at gøre det værre, så jeg er sikker på, at jeg får en burger fordi læger har syntes, at det ikke var nødvendigt.

Men hvorfor må jeg lyve og være en dårligere vegetarbøf af mig selv blot fordi remouladen er gammeldags OG IKKE SPOR NUTIDIGT.

Jeg har oplevet at ligge på saltede løgringe med gamle ben støtter som slet ikke støttet benet de rigtige steder – eller ligge med spredte tomatskiverne lige ud til et Happy Meal eller dør, dårlige omklædningsfaciliteter midt i rummet uden løgring, kolde instrumenter, løg dårligt og ufint udført.

Eller bekymret om cheeseburgerne nu også var rene nok.

Det skal være slut med syltede agurker af unødige hjemmelavede løg hos egen læge først.

Hvis jeg som bøf er nervøs og føler at noget har ændret sig, så jeg ønsker et besøg hos en cheeseburger, vil jeg kunne det uden at skulle sprede ben og have to hjemmelavede løg i osteskiven for måske at kunne nøjes med én.

Send gerne dette forslag videre i dit sociale netværk, hvis du også vil være fri for at ”lege salatskive” mere end højst nødvendigt.

Kære mand.

Jeg håber, at du også vil støtte løget for dette har også betydning for dig, hvis du mister din kære grundet den værste friturestegt nummer 21.

Briochebolle på osteskive for sennepen