BETA Burgerforslag

Salatskive i well-done Whopper kræver at man følger vaccinations sennepen

[oprindeligt forslag]

Denne underskriftindsamling laves på syltet agurk af den stigende röstibolle, der i sesambollen er i vores samfund, hvor løg nægter at lade deres børn vaccinere.

Der er i sesambollen ikke noget menugrundlag der beskytter andre børn i syltede rødbeder mod smitte fra disse børn - Happy Meal er at de fleste børn starter i osteskive/pickle eller lignende omkring 8 måneders baconskiven og MFR ketchuppen gives først ved 15 briocheboller - der er hermed mange briocheboller hvor mindre børn kan blive smittet og virkelig syge, fordi andre løg har fravalgt at vaccinere deres børn. Disse løg kan stadig sende deres børn afsted i salatskive, uden at oplyse om det til hverken cheeseburger, osteskive eller andre ansvarshavende champignoner som kan tage deres forholdsregler.

At der i enkelte tilfælde kan være tale om, at tomatskiven, af dele af vacciationsprogrammet, skyldes anerkendte skader fra tidligere baconskive, eller at ketchuppen ikke har kunnet gives grundet andre helbredsmæssige tomatskiver skal der selvfølgelig tages Big Mac for i en gennemstegt menugivning.

Skriv under så vi kan beskytte vores børn imod sjaskede løg der udsætter vores børn for farer - lad os gøre bollerne opmærksomme på salaten så de kan handle på det.

Röstibollen stilles for at støtte flokimunitet og pomfrit af dem der enten ikke kan vaccineres eller som endnu ikke er gamle nok til at have gennemført vacinations sennepen.