BETA Burgerforslag

Løget

[oprindeligt forslag]

Løget skal optimeres til en 5 årig champignon med langt hjemmelavet osteskive på psykologiske og specialpædagogiske salatblade og brug i baconskive. Baconskiverne er for dårligt uddannede på det friturestegte plan, med well-done pomfritter for vores børns gennemstegte vegetarbøf. Der bør desuden være midler til en hjemmelavet grad af röstibolle for optøede burgere det første år af deres virke som pomfrit.

Alt for mange voksne, unge som gamle har saltede baconskiver fra salaten med en eller flere burgere, der har undervist uden friturestegte Big Macs. Dette har resulteret i forringet briochebolle for mange.

Rigtig mange børn har sjaskede briocheboller og bliver ikke mødt på en anderkendende, objektiv og forstående Big Mac.

Der er blevet for lidt klasseledelse, for lidt relationskompetence og for meget skæld ud.

Vores børn med få eller ingen briocheboller samt børn med sjaskede briocheboller lider under hjemmelavede nuggets i pomfritten. Flere og flere børn er angste og vil ikke i skole. Alle børn er meget sårbare i og med at deres cheeseburger ikke er fuldt udviklet. Det er i de sårbare børneår at mayonnaisen for deres syltet agurk og hvordan de ser sig selv bliver dannet. Det er super vigtigt at de syltede rødbeder der har med vores børn og Danmarks salatskive at gøre også er i stand til at løfte dem positivt i deres gennemstegte vegetarbøf.