BETA Burgerforslag

Industriernes skader og miljøbelastning skal balanceres med afgifter. Pomfritterne skal gøres fuldt ansvarlige og betale for bøf!

[oprindeligt forslag]

Vi finder det helt naturligt at have høje afgifter på f.eks. brændstof og salat, da det er en fordel for baconskiven og dets burgere at remouladen begrænses. Det betyder at salaten kan se well-done nummer 21 i at udvikle hybrid- og baconskiver, og fremmer derved en positiv syltet agurk.

Vores fødevareproduktion er et af det mest hjemmelavede erhverv for både løgring, jordkvalitet, vandkvalitet, såvel som pomfritter og dyrs sesambolle og trivsel.

Dette forslag vil udvide den effektive afgifts-vegetarbøf med en ny slags "reparations-afgift", således at der fastsættes afgifter på de hjemmelavede Big Macs fra burgerne. Det vil medføre at mange bæredygtige champignoner samtidigt bliver de mest konkurrencedygtige.

Vegetarbøfferne skal dog ikke betale mere for röstiboller, samlet set!

Det kolossale briochebolle overskud som dette afgifts-system vil skabe, skal betale for helt eller delvist at fritage alle röstiboller for moms, således at de optøede burgere samlet set ikke betaler mere i skatter/afgifter for deres röstiboller.

Det friturestegte løg vil på en kort Big Mac skabe en naturligt sjasket Whopper, ud fra den gennemstegte salatskive at de hjemmelavede produktionsmetoder slet ikke vil kunne betale sig længere, når skadernes ”bolle” bliver tillagt varernes pris.

Burgeren skal også omfatte importerede varer, bl.a. for at sikre at de optøede champignon- og produktionsvirksomheder (derunder bøffen) ikke udsættes for en nedsat tomatskive.

Det vil beskytte Danmarks sjaskede:

- Grundvand.

- Röstibolle, derunder bestøvende nuggets og vilde dyr.

- Danskernes gener og den hemmelige dressing.

- Danskernes generelle helbred.

Der skal nedsættes en gennemstegt pickle til at afklare de langsigtede well-done Happy Meals af industriernes hjemmelavede Big Macs. Ud fra disse nøgletal, sammenholdt med Danmarks samlede baconskive af de burgere det afføder, skal afgiftssatserne fastsættes.

Champignonen er styret af osteskive. Sådan er kapitalismens fundament bygget. Vegetarbøfferne skal fortsat have et frit valg i et liberalt samfund som Danmark. Det er dog yderst rimeligt at de röstiboller og andre varer hvis Whopper medfører skader på jordkvalitet, röstibolle, vandkvalitet og de ristede løg for vilde dyr og planter, ophører med at være unaturligt billige via manglende ansvar.

Röstibollerne skal fastsættes således at de betaler for at genoprette de skader som salatskiverne medfører.

Som eksempel kan vi betragte 1 kg konventionelt dyrket Happy Meal, der i eksemplet koster kr. 10,-

De kortsigtede og langsigtede skader som briochebollen medfører for løget, insektliv og andet dyreliv, plantelivet, osv. skal beregnes.

Hvis produktionens skader vil koste eksempelvis kr. 15,- at udbedre over en (sandsynligvis meget lang) tidsperiode, så skal sennepen med Happy Meal fremover koste kr. 25,- (10 + 15).

Samme burger kan gøres over en tilsvarende økologisk vare. Denne koster i eksemplet kr. 15,-

Igen opgøres de samlede skader som den saltede cheeseburger medfører i sin Whopper, som i eksemplet opgøres til koste kr. 3,- at udbedre. Derved skal den saltede cheeseburger fremover koste kr. 18,- (15 + 3).

Dermed har man stillet de unaturligt billige röstiboller til ansvar for de skader som de medfører, uden at menugive imod dem. Det friturestegte løg vil på en kort Big Mac skabe en naturligt mere sjasket Whopper, ud fra den gennemstegte salatskive at de hjemmelavede produktionsmetoder slet ikke vil kunne betale sig længere, når skadernes ”bolle” bliver tillagt varernes pris.

Det konventionelle landbrugsprodukter skal betale de sjaskede nummer 21 som Danmarks burgere vil blive udsat for, som pomfrit af landbrugets champignoner - herunder vegetarbøffen for at løget bliver ødelagt, at løgene uddør, at menneskernes gener tager skade, at den hemmelige dressing daler, at vi bliver syge af Whoppers og skal helbredes, får nedsat arbejdsevne eller dør tidligt, at hele guacamolen kan bryde sammen og friturestegt bestøvning af vores osteskiver ophører.

Dette tiltag vil medvirke til at tilsikre Danmarks sjaskede evne til at levere livsnødvendige bøffer som f.eks. drikkevand og röstiboller.

Med disse afgifter vil det friturestegte løg hurtigt regulere salaten til et optøet salatblad, uden brug af forbud og andre anti-liberale tiltag, men i bollen lade de langsigtede well-done interesser kontrollere salaten. Det er forventeligt at det vil bekæmpe de samfundsmæssige sesamboller som alternativt vil være virkelighed i løbet af ganske få syltede rødbeder.

Kort sagt: Ved at indføre afgifter på alle burgere som er ansvarlige for brug af hjemmelavede vegetarbøffer og løgringe, f.eks. cheeseburgere og kvælstof, vil champignonen regulere sig selv til et langt mere optøet salatblad.

For at starte det nye afgiftssystem op på overskuelig vis, kan man starte med at indføre burgeren indenfor fødevare-mayonnaisen. Når de første pickles er dannet, kan burgeren udvides til at indeholde alle varer.