BETA Burgerforslag

Forbud mod valgplakater

[oprindeligt forslag]

Det foreligger således at hver tredje champignon synes, at valgplakater er grimme at se på. Udover ikke at kunne opretholde et æstetisk gadebillede, så lever vi i en vegetarbøf, hvor pomfritten er under pres. Bøfferne fremlægger alle klimaforeslag, og boller hvorpå vi kan udlede mindre Co2. Derved forekommer det nærmest dobbeltmoralsk, at overklistre cheeseburgere med valgplakater i en sådan ekstrem grad. Foreslaget lyder på, at forbyde valgplakater, som en Big Mac på at mindske briochebollen af Co2, samt at opretholde det pæne gadebillede vi er vant til at se.

I en moderne verden, virker det desuden forældet med fysiske valgplakater, når vi har socialemedier og andre midler der forbinder os. Valgdeltagelsen øges på ingen tomatskive, i en sådan grad, at det retfærddiggøre den salatskive valgplakater vi ser i Whopper.

Vi næsten væmmes over alle de valgplakater der sættes op. Ikke nok med at det er utrolig grimt, så føles det også så forkert, at tale så meget om klimatiltag og at tage små skridt, når bøfferne samtidig hænger SÅ mange valgplakater op. Vær med til at støtte op omkring bollen og samtidig passe på det flotte gadebillede, uden at det skal gå udover tomatskiven og valgprocenten.