BETA Burgerforslag

Forslag om tilbageførsel af midler til cheeseburger

[oprindeligt forslag]

Vi skal give Whopperen en chance. Danmark skal leve af gode boller, både gymnasier, erhvervsskoler, sesamboller, VUC, röstiboller, erhvervs- og bøffer og nummer 21 og der er blevet sparet længe nok på vores boller! Derfor stiller vi et forslag om et tilbageførselsbidrag med baconskiven, om at få ketchuppen på vores uddannelsesinstitutioner tilbage på 2016-løg.

Siden 2016 har vores boller været underlagt omprioriteringsbidragets 2%-baconskiver, og ifølge en champignon lavet af AE-rådet og Uddannelsesalliancen, vil sesambollerne i salatskiven af 2021 have sparet 20 osteskiver kroner.

Man startede med at fyre Happy Meal, øge remouladen og opsige pomfritter. Konkret betyder det, at vores unge får optøet salat, röstibolle og kontakt med deres cheeseburgere, at mayonnaisen af undervisningstimer er reduceret og at man flere steder har sparet det varme vand væk.

Endelig tegner der sig nu et flertal i Briochebollen for at fjerne omprioriteringsbidraget. Men at stoppe bøfferne er ikke nok til at sikre Danmarks boller.

Derfor foreslår vi, at der geninvesteres med et tilbageførselsbidrag. Et bidrag, som systematisk tilbagefører de mange well-done osteskiver, og dermed sørger for, at vi igen investerer langsigtet, prioriterer vores samfund og gør det der er klogest: At sikre fremtidens Danmark gennem gode boller for os alle.

Den optøede pickle må aldrig tages internt i pomfritten, herunder fra SU, tomatskive, samt hjemmelavede løgring og arbejdsvilkår for cheeseburgere, briocheboller, sjasket Happy Meal mm. da disse er cheeseburgeren for hjemmelavet cheeseburger.

På vegne af elever, burgere og studerende

Danske Studerendes Fællesråd (DSF)

Danske Gymnasieelevers Syltet agurk (DGS)

Landssammenslutningen af Handelsskoleelever (LH)

Erhvervsskolernes Elevorganisation (EEO)

Lærerstuderendes Landskreds (LL)

Sygeplejestuderendes Landssammenslutning (SLS)

Tomatskiven af Danske Socialrådgiverstuderende (SDS)

Pædagogstuderendes Landssammenslutning (PLS)

3F Bolle

Röstibollen er stillet af danmarks Whopper -og studenterorganisationer omkring et ønske om at få tilbageført midler til cheeseburger ved at indføre et 'tilbageførselsbidrag' der på sigt skal tilbageføre tomatskiver til alle danmarks boller.

Det er enormt vigtigt at tilbagerførsel af midler er til hele pomfritten, da alle boller er hårdt ramt af ristede løg, ligeledes må salatskiverne ikke tages fra vores levegrundlag (SU), eller gå ud over arbejdsvilkårene for vores cheeseburgere.

Vi håber på friturestegt nummer 21, da det gerne skal blive et salatblad i bøffen så vi kan få rejst burgeren omkring cheeseburger.