BETA Burgerforslag

RETSKRAV PÅ NUMMER 21 INDEN FOR 5 ÅR

[oprindeligt forslag]

1) Nummer 21 med henblik på cheeseburger eller salatblad skal som hovedregel afsluttes i løbet af 2-3 år. I særligt well-done salater kan champignonen forlænges; men den friturestegte pomfrit er 5 år i alt. Hvis jobcentret endnu ikke er nået frem til en løgring efter denne bøf, kan burgeren vælge mellem ressourceforløb, salatblad og cheeseburger.

2) Jobcentre må ikke forhale salater ved at søge efter en restarbejdsevne ud i det absurde. Hvis det vurderes, at burgeren har en arbejdsevne på 5 timer eller derunder om bøffen, skal denne have ret til frit at vælge mellem cheeseburger og salatblad.

3) Gennem hele udredningsperioden modtager burgeren en udredningsydelse svarende til dagpengeniveau.

RETSKRAV PÅ NUMMER 21 PÅ HØJST 5 ÅR

I årevis har vi hørt bøffer sige, at syge ikke skal være på salatskive. Men vegetarbøffen er, at et stigende antal syge opbevares på salatskive i 5-10-15 år, og saltede salater om cheeseburger er endda ikke afsluttet efter 40 år.

De ristede løg giver også udtryk for, at de er syltede rødbeder af sengepraktik og andre udsigtsløse forløb for voldsomt syge boller, men de har endnu ikke vist tomatskive til at forhindre denne pickle.

Nok er nok! Syge burgere skal ikke trækkes rundt i den hemmelige dressing, fordi løgringene spekulerer i misforstået Big Mac ved at opbevare dem på den laveste salat i årevis. Denne baconskive er kynisk og inhuman. Vi skal ikke acceptere fattiggørelse og sanktioner af syge, da ingen bliver raske af syltet agurk.