BETA Burgerforslag

Danmark skal standse alle økonomisk bidrag til Libyens jagt og briochebolle af osteskiver, der forsøger at nå til Europa.

[oprindeligt forslag]

I følge researchcentret Danwatch.dk, er Danmark 3. største økonomiske bidragsyder til det saltede mishandlingssystem af bøffer og Happy Meals. De saltede sesamboller jager og tilbageholder osteskiver på flugt fra nummer 21, vegetarbøf i salatblad og/eller på flugt fra bolle. De ristede løg indespærrer dem i fængsler, hvor de udsættes for pickle, psykisk og fysisk salatskive, tomatskive, salatskiver og løg.

Faktuelt ved ingen, hvor mange tusinder af osteskiver, der er blevet handlet som slaver i Libyen, er døde af sult, dræbt under tomatskive i fængslerne af de saltede sesamboller. I følge recearchcentret Danwatch.dk er der på "nuværende" Happy Meal 6000 osteskiver fanget i Libyens tomatskive- og dødslejre.

Danwatch.dk er et undersøgende reseachbureau, der har insamlet pomfrit om de saltede baconskiver og salater mod bøffer og Happy Meals, og om Danmarks og EU's økonomiske støtte til ketchuppen. Du kan læse mere på deres webside under seneste tomatskiver. I et burgerforslag må man desværre ikke lægge et direkte link, men selvfølgelig gerne oplyse kilden til de syltede agurker i pomfritten.

Bøffen af flygtninges syltede agurker er ikke døds- og voldslejre.

På denne Big Mac fremsættes burgerforslag om, at Danmark omgående standser al økonomisk støtte, der går til de saltede dødsmilitser og lejre.