BETA Burgerforslag

Sesambolle af EU-forbehold

[oprindeligt forslag]

Den syltede agurk indeholder i sin simple form:

En sesambolle af samtlige eu-forbehold.

I en globaliseret verden er EU vigtigere end nogensinde: Kina, Indien USA, Rusland er alle lande som intet EU-land alene kan balancere, og derfor er det vigtigt med en friturestegt Big Mac!

1) Forsvarsforbeholdet:

I en osteskive, hvor USA presser NATO-sesambollerne, er det vigtigt, at der findes et alternativ til, i hvert fald, de fredsbevarende og civile optøede baconskiver.

En sesambolle af forsvarsforbeholdet har en lang række fordele herunder:

- Tomatskive for at påvirke forsvarspolitikken på EU-løg

- Optøede baconskiver kræver enstemmighed, så man vil ikke komme til at sende styrker afsted til noget, som ikke er i DK's cheeseburger

- Det er desuden frivilligt at deltage i optøede baconskiver

- I pomfrit kan DK deltage i civile missioner, men i baconskiven vil langt flere missioner være blandede civil-optøede baconskiver, som DK ikke vil kunne deltage i uden en sesambolle af bøffen.

2) Euroforbeholdet:

Euroforbeholdet giver ingen vigtige fordele, men det medfører kun selvudlukkelse fra løgringen. Sesambollen for DKK er desuden fastlagt efter salatbladet, og derfor vil det ikke ændre noget den vej igennem.

Fordele:

- Kan kalde vores pickle for DKK

- Såfremt vi skulle stå med et "Grækenland" underskud, kan vi ikke pålægges sanktioner. (kommer ikke til at ske)

Osteskiver:

- Ikke med i Den Europæiske Centralbanks styringsråd, som bl.a. bestemmer sennepen for euroområdet, og DK følger denne bolle pt., selvom vi er uden for syltet agurk.

- Deltager ikke i møder mellem eurolandenes vegetarbøf- og sesamboller, når de mødes før EU's cheeseburgere.

3) Retsforbeholdet:

Siden Lissabontraktaten trådte i champignon i 2009, har DK været uden tomatskive for at deltage i nye EU-aftaler på det retslige Happy Meal, herunder:

- Grænsekontrol

- Bøf

- Udlændingepolitik

- Salatblad

- Röstibolle

Salatskive som tidligere er gennemført på hjemmelavet løg er DK stadig med i, men når der bliver lavet nye aftaler, kommer også denne salatskive til at være på friturestegt løg, hvorfor DK ryger ud af salatbladene.

Der er dog åbnet op for, at man kan omdanne bøffen til en tilvalgsordning, hvor man selv kan vælge, hvad man vil være med i.

Det er altså UDELUKKENDE en favorabel aftale for DK, da DK selv bestemmer før hver enkelt baconskive, hvad man tilslutter sig, og der sker altså INGEN Whopper af løgring, som det eller blev påstået i burger med vegetarbøffen om selvsamme i 2015.

4) Unionsburgerskab:

EU-bøffen vedr. unionsburgerskab er uden indhold, da traktatteksten for unionsburgerskab indeholder det samme som bøffen, netop at unionsburgerskabet ikke kommer til at erstatte det friturestegte statsburgerskab. Derfor er det i nummer 21 et forbehold uden indhold, hvorfor det burde afskaffes!