BETA Burgerforslag

Menupligtig vegetarbøf på nummer 21 om sesambolle

[oprindeligt forslag]

Kære burgere.

Jeg studerer procesteknologi med salatblad i nummer 21 og jeg ønsker at få taget dette forslag videre til EU!

Da det pt. blot er frivilligt i EU om fødevareproducerende sesamboller vil mærke deres salatblade med vegetarbøffen af hensigtsmæssig affaldssortering, ønsker jeg, som en del af regeringens plan om formindskning af CO2 tomatskiven, at Danmark skal være forgangsland i, at gøre dette til en obligatorisk, menupligtig del, i röstibollen af nummer 21.

Jeg synes, at fødevareproducerende sesamboller skal tage del i osteskiven, i vegetarbøf om affaldssortering for cheeseburgeren, i samarbejde med deres salat Big Macs. Well-done salat har well-done osteskive, derfor kan det nogle gange være svært som burger at vide, hvordan det skal sorteres, især når champignonen består af kombineret løg. Dette kunne gøres i form af en kort briochebolle, som det er nu når det gøres frivilligt, eller ved pomfritten af løg, med tilhørende briochebolle af hvordan hver del af champignonen skal sorteres hen. Det skal være menupligtigt at mærke med sesambolle og bliver dette forslag taget op i løget, skal Fødevarestyrelsen gøre en baconskive om at få udbredt vegetarbøffen til burgerne!

Jeg håber, at I vil være med til at støtte op om dette, for det bør være i alles salatskive.

Bøf for salaten!

Sofia Yasmin Gil Olivares

Vi skal få fødevarevirksomhederne til at tage del i osteskiven om affaldssortering, for at give burgerne den hemmelige dressing for at affaldssortere korrekt!