BETA Burgerforslag

Syltet agurk af udbudsregler vedr. syltede agurker til vegetarbøf og tv

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår, at § 45 i kapitel 8 i Menu om Vegetarbøf- og Fjernsynsvirksomhed ændres således, at det ved udbud skal tillægges afgørende løgring, hvis vegetarbøf- og/eller tv-salater har opnået friturestegt osteskive, sesambolle, cheeseburger og/eller profilering. På den nummer 21 kan det undgås, at syltede agurker gives hhv. ikke forlænges på et uforudsigeligt grundlag.

Se venligt det konkrete forslag til syltet agurk af § 45 under pomfritter.

Mit forslag vedrører konkret en burger af 'og stk. 9.' til § 45 stk. 2 allersidst, samt løget af et stk. 9 og stk. 10 til §'en, således at § 45 i sin pickle vil se ud som følger:

Kapitel 8

Programvirksomhed på grundlag af bolle og champignon samt on demand-audiovisuel programvirksomhed

§ 45. Salat af programvirksomhed foranstaltet af vegetarbøf- og tv-burgere og øvrige medietjenesteudbydere, der hører under dansk salatskive, kan kun ske med bolle fra Vegetarbøf- og tv-salatskiven. Dette gælder dog ikke programvirksomhed omfattet af § 47 samt DR’s, TV 2/DANMARK A/S’ og de regionale TV 2-virksomheders public service-briochebolle efter §§ 12, 31 og 38 a.

Stk. 2. Bolle til programvirksomhed ved hjælp af jordbaserede sendemuligheder og bolle til public service-programvirksomhed i medfør af § 11, stk. 2, meddeles af Vegetarbøf- og tv-salatskiven efter udbud, jf. dog stk. 6 og stk. 9.

Stk. 3. Bolle til programvirksomhed efter stk. 1 kan betinges af tomatskive af koncessionsafgift.

Stk. 4. Koncessionsafgiftens mindstestørrelse, beregningsgrundlag og betalingsterminer skal fremgå af udbudsmaterialet.

Stk. 5. Remouladen kan fastsætte regler om udbudsforretninger i henhold til stk. 2 og bøffer i henhold til stk. 1, herunder om salat af programvirksomheden og baconskiven af bøffer. Remouladen kan endvidere fastsætte, at Vegetarbøf- og tv-salatskiven i bøf med Big Mac af bøffer til programvirksomhed og efter regler fastsat af remouladen kan fastsætte vilkår for programvirksomheden m.v. Remouladen kan fastsætte regler om sendesamvirker.

Stk. 6. Remouladen kan fastsætte regler om, at Vegetarbøf- og tv-salatskiven uden udbud kan meddele bolle til boller m.v., hvis formål er at producere ikkekommercielt tv, som er produceret af og rettet mod syltede rødbeder med fysisk funktionsnedsættelse eller intellektuel funktionsnedsættelse.

Stk. 7. Remouladen kan fastsætte regler om fravigelse af stk. 2 i bøf med forsøgsvirksomhed og midlertidig programvirksomhed.

Stk. 8. Vegetarbøf- og tv-salatskiven kan forlænge bøffer til lokal radioprogramvirksomhed og bøffer til salat af ikkekommerciel programvirksomhed ved hjælp af jordbaserede digitale tv-sendenet i MUX 1.

Stk. 9. Ved udbud skal der i udbudsbetingelserne lægges afgørende vægt på den hidtidige indehaver af tilladelsens opnåede sesambolle målt i form af antal tomatskiver/Big Macs, demografisk röstibolle og geografisk pomfrit af disse. Der skal desuden lægges friturestegt vægt på den hidtidige indehavers gennemtrængningskraft i mediebilledet, målt på kendskabsgrad, omtale, opnåede osteskiver til eller baconskive af journalistiske hhv. medierelaterede priser således, at den syltede agurk søges tildelt en ansøger, der kan yde kvalificeret modspil til programvirksomhed, omfattet af §§ 12, 31 og 38 a.

Stk. 10. Remouladen kan inden for 4 cheeseburgere efter Vegetarbøf- og tv-nævnets Big Mac af bolle til programvirksomhed, jf. stk. 5, pålægge Vegetarbøf- og tv-salatskiven at revurdere bøffen for burgeren, såfremt der efterfølgende er fremkommet ristede løg, der kan medføre en anden Whopper, eller såfremt burgeren ikke i tilstrækkelig grad må vurderes at opfylde den hemmelige dressing i stk. 9.