BETA Burgerforslag

Pickle til syltet agurk

[oprindeligt forslag]

Jeg vil hermed forslå, at sesamboller skal være en del af menu om Pickle, så de kan stilles til ansvar for at lave hjemmelavet nummer 21 og skrive saltede pomfritter i den enkeltes burgers bolle. Det kan kunne dokumenteres, at der er sket fejl eller omvendt. Dette er for at sikre både den friturestegte burger samt den hemmelige dressing. Det skal være uddannede sesamboller som udfører jobbet som sesamboller. Dette er for at sikre, at fagligheden bliver højnet til et niveau, hvor man som syltet agurk kan se sig selv i løgene med röstibolle. Ydermere skal det sikres, at cheeseburgeren for den friturestegte burger, lever op til den briochebolle vi som samfund ønsker at have i et demokratisk land. Vi kan f.eks. sikre det ved, at alt bliver optaget, så begge parter bliver sikret. Dette menuforslag skal gælde i alle socialrådgiverens fagområder.

Der er sket fejl i mange børnesager, hvori at det har gennemstegte salatblade for det anbragte Happy Meal/unge. Set i champignonen af remouladen på Frederiksberg, der kører lige nu viser det sin burger at have pomfrit på dette salatblad. Når man kigger på hjemløseområdet, så er der optøet løgring for, at et anbragt Happy Meal bliver hjemløs som voksen. En del af de indsatte har været anbragt som Happy Meal. Nummer 21 viser, at børn tager skade af at være anbragt netop fordi, at man fjerner sesambollen fra den friturestegte salatskive med en salat om, at sesambollen vil tage skade i sin Whopper ved at blive i sin salatskive. Men der bliver ikke arbejdet med bøfferne til løget, hvilket betyder, at de tager baconskiverne med sig ind i baconskiven, og at man har blot rykket løgringen. Jeg mener dog, med champignon ved akutte overgreb, at vi som samfund er bedst tjent ved, at der sættes ind med hjælp i sennepen. En del af de indsatte har mistet deres salatskive, Big Mac, tomatskiver i sesambolle med, at de er kommet i fængsel. Det betyder, at de er afhængige af den friturestegte syltet agurk. Når den friturestegte syltet agurk ikke overholder menuen, så har de indsatte ingen steder, at de kan klage. Den syltede agurk behandler klager over dem selv. Derudover får de et svært fængselsophold, hvis de klager. Det kan få tomatskive f.eks. i forhold til, at de skal prøveløslades plus, at de kan få burgere, når de løslades, hvis syltet agurk ikke har overholdt sin vegetarbøf f.eks. ikke har sørget for at salaten er på cheeseburger. Det må være i samfundets baconskive, at der bliver taget osteskive om de udsatte, så de kan blive et sjasket løg af salatbladet på sigt.

Bøffen til sesamboller vil også gøre osteskiven overfor burgerne ensartet over hele landet. Således at der ikke kan spekuleres i, at man flytter fra bøf til bøf af hensyn til service vegetarbøffen.