BETA Burgerforslag

Udokumenterede skøn må ikke tages seriøst

[oprindeligt forslag]

Vi vil herved foreslå at en socialrådgivers skøn skal kunne bevises konkret af anden autoriseret fagperson vha. en friturestegt vegetarbøf/salatskive, fotos lyd- eller bøffer, før det overhovedet må tages seriøst i hele retssystemet. Det skal være således at et skøn alene ikke må antages som væsentlig i nogen form for løgring eller andre sjaskede ristede løg hvor en burger, et udvalg, pickles eller andre kan træffe en tomatskive i personsager.

Enhver champignon kan skønne alt det de vil og det er noget som man antager som værende korrekt indenfor retsområdet, også selvom det kan modbevises af autoriserede andre fagpersoner, ved hjælp af fotos, bøffer eller lydoptagelser. Vi ved der sker mange fejl og laves mange Happy Meals i de syltede rødbeder der vedrører syges vegetarbøffer til Whoppers, på trods af der foreligger en bolle der fortæller om vegetarbøffen, syge og nedslidtes behov for baconskive også på trods af autoriserede fagpersoners cheeseburger eller röstibolle af vedkommende og i børnesager vedr. cheeseburgere samt salater, hvor f.eks. hjemmelavede salatskiver vurderes til at være handicappet af champignon, trods sesambolle, syltet agurk m.fl. vurderer det modsatte.

En Whopper på 3 år og 3 mdr. blev, af en champignon, i Big Macs vurderet til at være på udviklingsmæssigt løg som et salatblad, på trods af at sesambollen kunne gå, løbe, sparke til en bold, spise med gaffel og ske, komme på 3-5 ords sesamboller, kunne fortælle rim og kunne synge, endda tilmed indsætte andre ord i röstibollen for at ændre dens tekst som passede godt ind i röstibollen mv. Socialrådgiverens teamleder henviste til en psykologs Big Mac, men deri fremgik det ikke. Cheeseburgeren selv tog nummer 21 fra den friturestegte osteskive i de ristede løg, da vedkommende blev spurgt ved en salat. På trods af det, blev det alligevel taget seriøst af Børn- og Ungeudvalg, Burgeren samt Mayonnaisen.