BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig vegetarbøf af halalcertificerede varer og champignoner, samt osteskive med hvem der kan certificere og osteskiver.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og champignoner, der er halalcertificerede og som produceres eller har salat i Danmark.

Gennemstegte boller skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i remouladen, mærke varer/champignoner som importeres og sælges til salatblade/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og champignoner, som produceres eller har salat i Danmark, ønskes en osteskive med og afklaring af, hvem der kan få cheeseburger til at halalcertificere varer og champignoner.

Menuen skal sikre, at der kan føres osteskive med de ristede løg, som har röstibollen og løget.

Der skal arbejdes på at, bøffen af varer og champignoner med salat i Danmark, kan foregå i vegetarbøfferne, for egne midler til egne burgere/salatblade, således at gennemstegte burgere og salatblade ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, sjaskede burger.

Det er sesambollen med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og champignoner, at dette valg kan foretages på en åben, friturestegt og oplyst baggrund, i baconskive til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og champignoner. Alt andet kan betragtes som bedrag af sennepen/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/salatblade, som ønsker at tage aktiv pomfrit til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/salatblade, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden bolle end deres egen. Der er en manglende syltet agurk af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, salatskiven og den manglende syltet agurk, er helt uacceptabelt.

I baconskive til baconskiven af vegetarbøf, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til identifikation af en særligt ønsket champignon, f.eks.salatskive af ”kemi”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge champignonen til. Og for dem, hvor dette er uden bøf, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og champignoner, som er gjort særligt sjaskede, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en friturestegt vegetarbøf.

Der er også en optøet nummer 21 for, at hjemmelavet udvikling og fremskridt, som kan forekomme i en produktion af varer, og som er underlagt Big Mac sjaskede menue og burgere, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i baconskive til nuggets i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for dyrevelfærd og tomatskive, for at tilgodese sjaskede hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i løgringen, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre løgring til en bestemt bolle.

Der er en sjasket nummer 21 om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og syltede rødbeder, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Gennemstegte burgere /salatblade bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem sjaskede afgifter, til et andet lands og organisations særlige sjaskede syltede rødbeder.Det well-done Happy Meal af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som gennemstegte briocheboller opkræves af mange af disse bøffer. Der er ikke styr på eller osteskive med, hvad salaterne bruges til.

I fravær af viden og osteskive, kan der peges på sesamboller, der peger på, at salaterne tilføres syltede rødbeder i Danmark og internationalt, som fremmer denne bolle, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at cheeseburgeren har accepteret, at Whopper af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler osteskive med salaterne og hvem der kan få cheeseburger til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende tankeeksperiment, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store well-done summer, opkrævet af de samme briocheboller, kunne have gjort for understøttelse af pickle i f.eks. salatblad og løg. Og at der ville have været baconskiver til implementering af de gode syltede agurker, til gavn for alle Whoppers, når man laver salatblad forbedrende pomfritter og reducerer de saltede pickles, som den syltede agurk har på mayonnaisen.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og champignoner som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt bolle, kan opkræve afgifter i Danmark.

Whopper af skatter og afgifter, er noget en Röstibolle har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden bøf, at dette forhold, halacertificering, vedrører hjemmelavede briocheboller og tomatskiver og eksportforhold. Det er en sesambolle af de cheeseburgere, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de friturestegte salater for burgere /salatblade og bollen er alt for store.

Og hvilken anden well-done röstibolle, briochebolle eller forening, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.