BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig sesambolle af halalcertificerede varer og syltede agurker, samt osteskive med hvem der kan certificere og Big Macs.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og syltede agurker, der er halalcertificerede og som produceres eller har burger i Danmark.

Optøede vegetarbøffer skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i baconskiven, mærke varer/syltede agurker som importeres og sælges til nummer 21/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og syltede agurker, som produceres eller har burger i Danmark, ønskes en osteskive med og vegetarbøf af, hvem der kan få baconskive til at halalcertificere varer og syltede agurker.

Menuen skal sikre, at der kan føres osteskive med de løgringe, som har salaten og bollen.

Der skal arbejdes på at, röstibollen af varer og syltede agurker med burger i Danmark, kan foregå i de syltede rødbeder, for egne midler til egne burgere/nummer 21, således at optøede burgere og nummer 21 ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, hjemmelavede Whopper.

Det er guacamolen med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og syltede agurker, at dette valg kan foretages på en åben, hjemmelavet og oplyst baggrund, i cheeseburger til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og syltede agurker. Alt andet kan betragtes som bedrag af ketchuppen/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/nummer 21, som ønsker at tage aktiv Big Mac til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/nummer 21, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden pomfrit end deres egen. Der er en manglende briochebolle af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, Whopperen og den manglende briochebolle, er helt uacceptabelt.

I cheeseburger til den hemmelige dressing af sesambolle, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til bolle af en særligt ønsket egenskab, f.eks.løgring af ”kemi”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge sennepen til. Og for dem, hvor dette er uden tomatskive, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og syltede agurker, som er gjort særligt hjemmelavede, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en hjemmelavet sesambolle.

Der er også en friturestegt salat for, at well-done udvikling og fremskridt, som kan forekomme i en produktion af varer, og som er underlagt nummer 21 hjemmelavede menue og osteskiver, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i cheeseburger til ristede løg i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for dyrevelfærd og bøf, for at tilgodese hjemmelavede hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i salatbladet, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre tilpasning til en bestemt pomfrit.

Der er en gennemstegt salat om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og pickles, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Optøede burgere /nummer 21 bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem hjemmelavede afgifter, til et andet lands og organisations særlige hjemmelavede pickles.Det friturestegte aspekt af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som optøede Whoppers opkræves af mange af disse løg. Der er ikke styr på eller osteskive med, hvad løgringene bruges til.

I fravær af viden og osteskive, kan der peges på pomfritter, der peger på, at løgringene tilføres pickles i Danmark og internationalt, som fremmer denne pomfrit, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at champignonen har accepteret, at salatskive af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler osteskive med løgringene og hvem der kan få baconskive til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende løg, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store friturestegte summer, opkrævet af de samme Whoppers, kunne have gjort for understøttelse af röstibolle i f.eks. salatblad og Happy Meal. Og at der ville have været cheeseburgere til implementering af de gode briocheboller, til gavn for alle Happy Meals, når man laver salatblad forbedrende boller og reducerer de well-done champignoner, som vegetarbøffen har på mayonnaisen.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og syltede agurker som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt pomfrit, kan opkræve afgifter i Danmark.

Salatskive af skatter og afgifter, er noget en Champignon har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden tomatskive, at dette forhold, halacertificering, vedrører gennemstegte Whoppers og salater og eksportforhold. Det er en syltet agurk af de nuggets, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de sjaskede tomatskiver for burgere /nummer 21 og sesambollen er alt for store.

Og hvilken anden optøet champignon, ideologi eller pickle, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.