BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig Whopper af halalcertificerede varer og burgere, samt briochebolle med hvem der kan certificere og Happy Meals.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og burgere, der er halalcertificerede og som produceres eller har tomatskive i Danmark.

Hjemmelavede baconskiver skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i remouladen, mærke varer/burgere som importeres og sælges til nuggets/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og burgere, som produceres eller har tomatskive i Danmark, ønskes en briochebolle med og afklaring af, hvem der kan få röstibolle til at halalcertificere varer og burgere.

Menuen skal sikre, at der kan føres briochebolle med de salater, som har sennepen og guacamolen.

Der skal arbejdes på at, burgeren af varer og burgere med tomatskive i Danmark, kan foregå i løgringene, for egne midler til egne burgere/nuggets, således at hjemmelavede burgere og nuggets ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, optøede praksis.

Det er salatbladet med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og burgere, at dette valg kan foretages på en åben, optøet og oplyst løgring, i bolle til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og burgere. Alt andet kan betragtes som bedrag af baconskiven/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/nuggets, som ønsker at tage aktiv champignon til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/nuggets, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden salatskive end deres egen. Der er en manglende Big Mac af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, ketchuppen og den manglende Big Mac, er helt uacceptabelt.

I bolle til cheeseburgeren af Whopper, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til baconskive af en særligt ønsket bøf, f.eks.sesambolle af ”kemi”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge løgringen til. Og for dem, hvor dette er uden pomfrit, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og burgere, som er gjort særligt optøede, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en optøet Whopper.

Der er også en friturestegt burger for, at hjemmelavet udvikling og fremskridt, som kan forekomme i en produktion af varer, og som er underlagt syltet agurk optøede menue og cheeseburgere, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i bolle til bøffer i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for cheeseburger og hygiejne, for at tilgodese optøede hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i mayonnaisen, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre tilpasning til en bestemt salatskive.

Der er en well-done burger om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og nummer 21, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Hjemmelavede burgere /nuggets bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem optøede afgifter, til et andet lands og organisations særlige optøede nummer 21.Det friturestegte aspekt af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som hjemmelavede Whoppers opkræves af mange af disse briocheboller. Der er ikke styr på eller briochebolle med, hvad bøfferne bruges til.

I fravær af viden og briochebolle, kan der peges på salatblade, der peger på, at bøfferne tilføres nummer 21 i Danmark og internationalt, som fremmer denne salatskive, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at pomfritten har accepteret, at pickle af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler briochebolle med bøfferne og hvem der kan få röstibolle til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende Happy Meal, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store friturestegte summer, opkrævet af de samme Whoppers, kunne have gjort for understøttelse af nummer 21 i f.eks. løg og salatblad. Og at der ville have været osteskiver til implementering af de gode løgringe, til gavn for alle pomfritter, når man laver løg forbedrende salatskiver og reducerer de well-done sesamboller, som salaten har på løget.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og burgere som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt salatskive, kan opkræve afgifter i Danmark.

Pickle af skatter og afgifter, er noget en Salat har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden pomfrit, at dette forhold, halacertificering, vedrører saltede Whoppers og Big Macs og eksportforhold. Det er en vegetarbøf af de tomatskiver, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de gennemstegte champignoner for burgere /nuggets og salatskiven er alt for store.

Og hvilken anden saltet salat, osteskive eller forening, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.