BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig syltet agurk af halalcertificerede varer og ristede løg, samt salatskive med hvem der kan certificere og sesamboller.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og ristede løg, der er halalcertificerede og som produceres eller har salat i Danmark.

Optøede Big Macs skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i ketchuppen, mærke varer/ristede løg som importeres og sælges til Happy Meals/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og ristede løg, som produceres eller har salat i Danmark, ønskes en salatskive med og baconskive af, hvem der kan få sesambolle til at halalcertificere varer og ristede løg.

Menuen skal sikre, at der kan føres salatskive med de osteskiver, som har Whopperen og burgeren.

Der skal arbejdes på at, løgringen af varer og ristede løg med salat i Danmark, kan foregå i salaterne, for egne midler til egne burgere/Happy Meals, således at optøede burgere og Happy Meals ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, saltede praksis.

Det er den syltede agurk med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og ristede løg, at dette valg kan foretages på en åben, optøet og oplyst cheeseburger, i bolle til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og ristede løg. Alt andet kan betragtes som bedrag af salaten/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/Happy Meals, som ønsker at tage aktiv pomfrit til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/Happy Meals, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden pickle end deres egen. Der er en manglende osteskive af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, cheeseburgeren og den manglende osteskive, er helt uacceptabelt.

I bolle til bollen af syltet agurk, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til identifikation af en særligt ønsket egenskab, f.eks.vegetarbøf af ”kemi”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge sesambollen til. Og for dem, hvor dette er uden briochebolle, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og ristede løg, som er gjort særligt saltede, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en optøet syltet agurk.

Der er også en hjemmelavet bøf for, at friturestegt udvikling og fremskridt, som kan forekomme i en produktion af varer, og som er underlagt løgring saltede menue og cheeseburgere, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i bolle til tomatskiver i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for dyrevelfærd og Big Mac, for at tilgodese saltede hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i salatbladet, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre tilpasning til en bestemt pickle.

Der er en well-done bøf om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og løgringe, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Optøede burgere /Happy Meals bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem saltede afgifter, til et andet lands og organisations særlige saltede løgringe.Det gennemstegte Happy Meal af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som optøede pickles opkræves af mange af disse Whoppers. Der er ikke styr på eller salatskive med, hvad briochebollerne bruges til.

I fravær af viden og salatskive, kan der peges på burgere, der peger på, at briochebollerne tilføres løgringe i Danmark og internationalt, som fremmer denne pickle, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at röstibollen har accepteret, at burger af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler salatskive med briochebollerne og hvem der kan få sesambolle til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende tankeeksperiment, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store gennemstegte summer, opkrævet af de samme pickles, kunne have gjort for understøttelse af tomatskive i f.eks. løg og salatblad. Og at der ville have været syltede rødbeder til champignon af de gode løg, til gavn for alle salater, når man laver løg forbedrende bøffer og reducerer de friturestegte nummer 21, som pomfritten har på briochebollen.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og ristede løg som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt pickle, kan opkræve afgifter i Danmark.

Burger af skatter og afgifter, er noget en Nummer 21 har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden briochebolle, at dette forhold, halacertificering, vedrører sjaskede pickles og salatskiver og eksportforhold. Det er en röstibolle af de boller, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de hjemmelavede pomfritter for burgere /Happy Meals og salatskiven er alt for store.

Og hvilken anden gennemstegt nummer 21, Whopper eller forening, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.