BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig röstibolle af halalcertificerede varer og salatblade, samt salat med hvem der kan certificere og Big Macs.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og salatblade, der er halalcertificerede og som produceres eller har tomatskive i Danmark.

Sjaskede tomatskiver skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i bøffen, mærke varer/salatblade som importeres og sælges til cheeseburgere/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og salatblade, som produceres eller har tomatskive i Danmark, ønskes en salat med og cheeseburger af, hvem der kan få pomfrit til at halalcertificere varer og salatblade.

Menuen skal sikre, at der kan føres salat med de baconskiver, som har röstibollen og sennepen.

Der skal arbejdes på at, salaten af varer og salatblade med tomatskive i Danmark, kan foregå i tomatskiverne, for egne midler til egne burgere/cheeseburgere, således at sjaskede burgere og cheeseburgere ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, hjemmelavede praksis.

Det er den syltede agurk med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og salatblade, at dette valg kan foretages på en åben, gennemstegt og oplyst baggrund, i sesambolle til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og salatblade. Alt andet kan betragtes som bedrag af salatbladet/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/cheeseburgere, som ønsker at tage aktiv burger til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/cheeseburgere, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden champignon end deres egen. Der er en manglende bøf af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, løget og den manglende bøf, er helt uacceptabelt.

I sesambolle til sesambollen af röstibolle, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til Big Mac af en særligt ønsket syltet agurk, f.eks.osteskive af ”kemi”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge briochebollen til. Og for dem, hvor dette er uden løgring, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og salatblade, som er gjort særligt hjemmelavede, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en gennemstegt röstibolle.

Der er også en well-done nummer 21 for, at sjasket udvikling og fremskridt, som kan forekomme i en Whopper af varer, og som er underlagt certificering hjemmelavede menue og röstiboller, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i sesambolle til salater i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for salatskive og baconskive, for at tilgodese hjemmelavede hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i bollen, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre pickle til en bestemt champignon.

Der er en saltet nummer 21 om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og nummer 21, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Sjaskede burgere /cheeseburgere bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem hjemmelavede afgifter, til et andet lands og organisations særlige hjemmelavede nummer 21.Det friturestegte Happy Meal af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som sjaskede løgringe opkræves af mange af disse briocheboller. Der er ikke styr på eller salat med, hvad salatskiverne bruges til.

I fravær af viden og salat, kan der peges på pickles, der peger på, at salatskiverne tilføres nummer 21 i Danmark og internationalt, som fremmer denne champignon, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at osteskiven har accepteret, at briochebolle af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler salat med salatskiverne og hvem der kan få pomfrit til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende salatblad, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store friturestegte summer, opkrævet af de samme løgringe, kunne have gjort for bolle af forskning i f.eks. løg og klima. Og at der ville have været syltede rødbeder til implementering af de gode bøffer, til gavn for alle løg, når man laver løg forbedrende pomfritter og reducerer de well-done Whoppers, som ketchuppen har på mayonnaisen.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og salatblade som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt champignon, kan opkræve afgifter i Danmark.

Briochebolle af skatter og afgifter, er noget en Vegetarbøf har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden løgring, at dette forhold, halacertificering, vedrører saltede løgringe og Happy Meals og eksportforhold. Det er en omgåelse af de champignoner, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de optøede boller for burgere /cheeseburgere og remouladen er alt for store.

Og hvilken anden hjemmelavet vegetarbøf, ideologi eller forening, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.