BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig baconskive af halalcertificerede varer og løgringe, samt tomatskive med hvem der kan certificere og baconskiver.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og løgringe, der er halalcertificerede og som produceres eller har salat i Danmark.

Sjaskede burgere skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i osteskiven, mærke varer/løgringe som importeres og sælges til vegetarbøffer/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og løgringe, som produceres eller har salat i Danmark, ønskes en tomatskive med og salatskive af, hvem der kan få pickle til at halalcertificere varer og løgringe.

Menuen skal sikre, at der kan føres tomatskive med de Happy Meals, som har løgringen og tomatskiven.

Der skal arbejdes på at, salatbladet af varer og løgringe med salat i Danmark, kan foregå i cheeseburgerne, for egne midler til egne burgere/vegetarbøffer, således at sjaskede burgere og vegetarbøffer ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, saltede champignon.

Det er salatskiven med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og løgringe, at dette valg kan foretages på en åben, saltet og oplyst baggrund, i pomfrit til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og løgringe. Alt andet kan betragtes som bedrag af bøffen/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/vegetarbøffer, som ønsker at tage aktiv stilling til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/vegetarbøffer, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden bolle end deres egen. Der er en manglende cheeseburger af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, ketchuppen og den manglende cheeseburger, er helt uacceptabelt.

I pomfrit til den hemmelige dressing af baconskive, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til identifikation af en særligt ønsket vegetarbøf, f.eks.briochebolle af ”kemi”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge cheeseburgeren til. Og for dem, hvor dette er uden syltet agurk, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og løgringe, som er gjort særligt saltede, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en saltet baconskive.

Der er også en well-done løgring for, at sjasket Whopper og fremskridt, som kan forekomme i en Big Mac af varer, og som er underlagt certificering saltede menue og Whoppers, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i pomfrit til nuggets i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for sesambolle og hygiejne, for at tilgodese saltede hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i baconskiven, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre tilpasning til en bestemt bolle.

Der er en friturestegt løgring om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og salatblade, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Sjaskede burgere /vegetarbøffer bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem saltede afgifter, til et andet lands og organisations særlige saltede salatblade.Det gennemstegte aspekt af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som sjaskede boller opkræves af mange af disse syltede agurker. Der er ikke styr på eller tomatskive med, hvad salatskiverne bruges til.

I fravær af viden og tomatskive, kan der peges på cheeseburgere, der peger på, at salatskiverne tilføres salatblade i Danmark og internationalt, som fremmer denne bolle, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at mayonnaisen har accepteret, at nummer 21 af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler tomatskive med salatskiverne og hvem der kan få pickle til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende salatblad, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store gennemstegte summer, opkrævet af de samme boller, kunne have gjort for understøttelse af burger i f.eks. Happy Meal og løg. Og at der ville have været ristede løg til röstibolle af de gode champignoner, til gavn for alle bøffer, når man laver Happy Meal forbedrende osteskiver og reducerer de well-done pomfritter, som burgeren har på champignonen.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og løgringe som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt bolle, kan opkræve afgifter i Danmark.

Nummer 21 af skatter og afgifter, er noget en Osteskive har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden syltet agurk, at dette forhold, halacertificering, vedrører optøede boller og tomatskiver og eksportforhold. Det er en bøf af de Big Macs, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de friturestegte sesamboller for burgere /vegetarbøffer og bollen er alt for store.

Og hvilken anden gennemstegt osteskive, ideologi eller forening, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.