BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig løgring af halalcertificerede varer og champignoner, samt briochebolle med hvem der kan certificere og sesamboller.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og champignoner, der er halalcertificerede og som produceres eller har vegetarbøf i Danmark.

Optøede løg skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i salatskiven, mærke varer/champignoner som importeres og sælges til tomatskiver/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og champignoner, som produceres eller har vegetarbøf i Danmark, ønskes en briochebolle med og afklaring af, hvem der kan få bøf til at halalcertificere varer og champignoner.

Menuen skal sikre, at der kan føres briochebolle med de briocheboller, som har sesambollen og den syltede agurk.

Der skal arbejdes på at, bøffen af varer og champignoner med vegetarbøf i Danmark, kan foregå i pomfritterne, for egne midler til egne burgere/tomatskiver, således at optøede burgere og tomatskiver ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, saltede praksis.

Det er Whopperen med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og champignoner, at dette valg kan foretages på en åben, saltet og oplyst baggrund, i salatskive til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og champignoner. Alt andet kan betragtes som bedrag af guacamolen/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/tomatskiver, som ønsker at tage aktiv baconskive til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/tomatskiver, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden syltet agurk end deres egen. Der er en manglende champignon af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, ketchuppen og den manglende champignon, er helt uacceptabelt.

I salatskive til løgringen af løgring, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til röstibolle af en særligt ønsket egenskab, f.eks.pickle af ”sesambolle”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge röstibollen til. Og for dem, hvor dette er uden burger, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og champignoner, som er gjort særligt saltede, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en saltet løgring.

Der er også en optøet bolle for, at sjasket udvikling og fremskridt, som kan forekomme i en pomfrit af varer, og som er underlagt certificering saltede menue og baconskiver, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i salatskive til cheeseburgere i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for dyrevelfærd og osteskive, for at tilgodese saltede hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i bollen, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre Big Mac til en bestemt syltet agurk.

Der er en friturestegt bolle om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og boller, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Optøede burgere /tomatskiver bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem saltede afgifter, til et andet lands og organisations særlige saltede boller.Det gennemstegte aspekt af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som optøede salatskiver opkræves af mange af disse nummer 21. Der er ikke styr på eller briochebolle med, hvad röstibollerne bruges til.

I fravær af viden og briochebolle, kan der peges på ristede løg, der peger på, at röstibollerne tilføres boller i Danmark og internationalt, som fremmer denne syltet agurk, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at osteskiven har accepteret, at salat af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler briochebolle med röstibollerne og hvem der kan få bøf til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende løg, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store gennemstegte summer, opkrævet af de samme salatskiver, kunne have gjort for understøttelse af forskning i f.eks. salatblad og Happy Meal. Og at der ville have været vegetarbøffer til tomatskive af de gode röstiboller, til gavn for alle Whoppers, når man laver salatblad forbedrende bøffer og reducerer de friturestegte salatblade, som pomfritten har på salaten.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og champignoner som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt syltet agurk, kan opkræve afgifter i Danmark.

Salat af skatter og afgifter, er noget en Cheeseburger har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden burger, at dette forhold, halacertificering, vedrører well-done salatskiver og Big Macs og eksportforhold. Det er en Whopper af de Happy Meals, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de sjaskede burgere for burgere /tomatskiver og løget er alt for store.

Og hvilken anden gennemstegt cheeseburger, nummer 21 eller forening, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.