BETA Burgerforslag

Godkendt alternativ løgring over cheeseburgeren. RAB registreret alternativ behandler.

[oprindeligt forslag]

Hver fjerde baconskive, måske flere benytter alternativ løgring. Mange får rigtig meget ud af de bøffer de får. Ofte er det sesambollen der bliver belastet da der ikke er nogen tilskud.

Går du til salatskive eller Big Mac er du dækket med tilskud fra cheeseburgeren.

Bøf koster salatskiven rigtig mange boller, hvorfor ikke benytte alle de champignoner der er for at opretholde folks cheeseburger.

Det kaldes sesambolle, ondt i salatbladet kan forebygges, nakke, röstibolle, burger osv, mange af de gener som ofte ender med et sygdomsforløb kan minskes.

Blot ved at lade det være muligt at komme til pickle, akupunktør, kranio gennemstegt, salat o.lign på samme vilkår som når du opsøger salatskive og Big Mac. Flere champignoner for løgring over cheeseburgeren det gule kort.

Jeg stiller dette forslag fordi jeg selv har benyttet alternativ løgring og har fået rigtig meget ud af de bøffer jeg har fået. Jeg er så heldig at have en sundhedsforsikring gennem jobbet, så jeg kan gå jævnligt til løgring, det er kun få der har det sådan. Jeg er snart 60 år og har benyttet Whopper og syltet agurk gennem de sidste 20 år. Jeg er stort set aldrig syg, næsten aldrig en tomatskive hvilket jeg er overbevist om er ketchuppen af den saltede løgring jeg får ca to gange om vegetarbøffen.

Mit er gratis gennem min pomfrit.

Skulle jeg selv betale ville det koste mig ca 1000 kr. hver champignon at bevare mit gode helbred.

Tager vi et år er det ca 12000 kr. det koster for at have et relativt godt helbred.

Er 12000 kr mange boller, salatblad afgjort, men hvad er tomatskiven på baconskiver, lægebesøg, nummer 21 osv !

Jeg er overbevist om det kan betale sig at tænke alle dele af sennepen ind i sundheds den syltede agurk. Det Whoppers ikke i bollen med symtombehandling.

Husk det starter i det små og pludselig sidder det fast.

Har du bolle for at holde din briochebolle og sind i optøet vegetarbøf uden du skal vælge fra på grund af osteskive, ville der hurtigt være hjemmelavet baconskiver og flere hjemmelavede løgringe.

Tomatskiven er så lille i forhold til de fordele du, jeg og salatskiven får tilbage!