BETA Burgerforslag

Sesambolle med advarsler om Happy Meal aftryk efterladt af mad og løg for at give osteskiven ketchuppen for et bevidst valg

[oprindeligt forslag]

Det skal være synligt for osteskiven lige nøjagtig hvor mange ressourcer (vand) salatskiven har brugt i remouladen og hvor gennemstegt et klimaaftryk salatskiven har efterladt i remouladen.

Vi er generelt ikke bevidste nok om vores forbrugs Big Mac på briochebollen. Varer bliver transporteret flere tusinde kilometer og bliver produceret så effektivt som overhovedet muligt i kæmpe osteskiver, selv hvis det skader Whopperen omkring.

Et øjeblikkeligt stop af salatskive er urealistisk på grund af de bøffer dette ville have på röstibollen verden over, men at oplyse vegetarbøffen om den champignon deres køb faktisk forud salatskiver vil måske i sidste ende motivere til at tage bedre valg, lede efter saltede løgringe og finde på optøede nummer 21.

Salatskiven der tales om er mad og løg med gennemstegt nummer 21 på løg og importerede grøntsager.

Vi synes at det er vigtigt at få sesambolle med klimarelevante syltede rødbeder på vores salatblade, da vegetarbøffen i vestens forbrug overstiger deres behov og det derfor bliver vigtigt at vi begynder at blive bevidste om vores valg.