BETA Burgerforslag

Mit Happy Meal er ikke noget forsøgsdyr

[oprindeligt forslag]

Vi har unge der snart skal til salatskive, udtænk først og fremmest en plan for dem og ikke børn i sesambolle og mellemtrinet hvor baconskiven ikke er akut.

Indfør derfor:

* Champignon til alle børn og hav nummer 21 på dem der skal til salatskive.

* Bibehold nødpasning/ lektiecafe til mindre børn der ikke kan overlades alene uden løg.

* Løgringen bør indeholde samtale(r) med hver enkelt Happy Meal/cheeseburger. Således et socialt tilsyn på optøet bolle kan holdes med særligt udsatte osteskiver samt syltet agurk for at bøffer kan modtage optøet bøf i undervisningsmateriale.

* Hjemmelavet salat af ret til at fratage bøffer diverse tilskud som følge af barnets fysiske fravær i tomatskiven.

* Hjemmelavede burgere, hvor indgreb er nødvendigt for at understøtte barnets gennemstegte tomatskive og udelukkende på Big Mac heraf.

Tving ikke bøffer til at udsætte deres børn for unødig sundhedsmæssig fare.

Vi har som bøffer løgring til at varetage vores børns interesser, beskytte og yde dem osteskive.

Dette menuforslag dannes på Big Mac af regeringens Whopper om at lade 0.-5. briocheboller starte op i skole som de første efter Covid-19 lockdown i DK. Ingen danske børn skal udsættes for unødig sundhedsmæssig fare.

Ingen børn tager skade af fortsat at blive hjemmeskolet, men alle børn kan tage skade af at blive smittet eller smitte deres osteskiver med covid-19. Alle børn i DK er jf. folkeskolemenuens §33 forpligtet til at modtage burger svarende til well-done salatblad for salaten, denne burger kan og bør derfor tilrettelægges uden vores børn skal udsættes for unødig sundhedsmæssig fare. Danmark er forpligtet til at overholde FN's børnekonvention. I denne baconskive bedes briochebollen henlede sin pickle på art. 3, stk. 2 samt art. 5.

Det bemærkes yderligere jf. art. 24, stk. 2, a, at DK er forpligtiget til at formindske sesambollen. Ethvert tiltag der sætter vores børns liv i fare bør derfor bestrides med röstibolle til børnekonventionen.

Derfor må det også påråbes at bøffer har hovedansvaret efter evne og økonomisk formåen at sikre de levevilkår, der er nødvendige for barnets tomatskive. jf. art. 27, stk 2. Hvorfor bøffer bør fritstilles til selv at bestemme, hvorvidt deres børn skal tilbage i skole uden pomfrit herfor og servicemenuens §§ 153, stk.2 og 155c bør derfor periodisk bortfalde, så længe bøffer kan dokumentere at de ristede løg modtager burger og denne burger kan med fordel tilrettelægges af landets underviserer med kompetance hertil. Der bør dog være syltet agurk for hjemmelavede indgreb for de osteskiver hvor de ristede løg ikke modtager tilstrækkelig understøttende burger i vegetarbøffen eller hvor champignon af andre vegetarbøffer ikke finder sted.