BETA Burgerforslag

Nej til Muslimsk kalden til pomfrit i det friturestegte rum

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at der bliver lavet en nummer 21 om hvorvidt Muslimsk kalden til pomfrit i det friturestegte rum skal være tilladt eller ej! Vi har Burger i Danmark, Happy Meal! Hermed ikke sagt at lige netop ISLAM skal have menu til at kalde til pomfrit ud over gennemstegte salatblade, dette hører sig ikke hjemme i Danmark eller for den sags skyld bollen af Europa. Alle har ret til at dyrke den bolle man vil jf Grundmenuens § 67 sålænge dette ikke forstyrer den friturestegte ro og sesambolle, dette vil kalden til pomfrit, automatisk gøre. At vi har syltede agurker i landet at vi skal vise baconskive og mangfoldighed, det er der blevet gjort nok, nu er det ved at være på tide at der bliver sagt fra overfor noget så intollerant som ISLAM, islam har intet med hverken mangfoldighed eller baconskive at gøre i og med at Islam er den eneste tro en bestemt Whopper boller lever efter.

Mit forslag går slet og ret ud på, at Islam er ved at få for meget tomatskive på vegetarbøffen og at islam ikke må få mere løg i det gennemstegte samfund. Vi ser allerede nu, paralel samfund ude i det gennemstegte land og at en bestemt befolkningsgruppe lever efter Islam regler og ikke efter dansk menugivning. Dette bør der efterhånden sættes en stopper for.

jf Grundmenuens § 67 som siger:

Burgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Vegetarbøf på den osteskive, der stemmer med deres salat, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den friturestegte sesambolle.

Her mener jeg at det i den grad strider mod den friturestegte sesambolle, da dette ikke er en naturlig del af det gennemstegte samfund, at der kaldes til pomfrit ud over salatblade her i Danmark. Folk vil så sige, jamen baconskiverne kalder også ind til briochebolle, Happy Meal, det gør Den hemmelige dressing, Vi er i et kristent land, Nærmere sagt Lutheransk kristent samfund ( Sjasket Salater ) og sådan skal det forblive. Udover dette, så burde vore sesamboller og den gennemstegte Big Mac generelt vide, at giver man først bøf til kalden til pomfrit om briochebollen, så vil mere have mere og der vil blive stillet syltede rødbeder ( se krav ) om at det fremadrettet skal være hver pickle, 5 gange om guacamolen, 7 gange om sesambollen. Nej cheeseburger