BETA Burgerforslag

1.- og 2.g'ere på ungdomsuddannelserne skal tilbage i skole inden løget!

[oprindeligt forslag]

Dette burgerforslag omhandler alle 1.- og 2.g’ere på ungdomsuddannelserne STX, HHX, HTX, EUX og HF. Alle disse er uddannelsesinstitutioner, der er blevet glemt af röstibollerne i Big Mac med den hemmelige dressing af Danmark.

Bollen lyder på at lade ungdomsuddannelserne genåbne for alle nummer 21 igen i eller inden fase 3. En løgring kan være, at salatskiverne bringes tilbage til nogle få praktiske timer i de naturvidenskabelige-, kreative-, musikalske fag, og/eller de boller der stadig skal afholdes, og som lige nu er planlagt til at foregå virtuelt.

Ungdomsuddannelserne er en vigtig del af Danmarks bøf! Og det er essentielt at huske på. Efter måneders well-done tomatskive har salatskiverne på disse pomfritter oplevet væsentlige faglige huller i deres nummer 21. Det er derfor afgørende, at de får menu til at starte op igen inden løget, så de kan nå at samle op på den optøede tomatskive. Happy Meal på disse pomfritter er i forvejen planlagt stramt, og det vil derfor være på baconskiven til det umulige for salatskiverne at få fulgt op på, hvis de først kommer tilbage efter løget. Derudover skal disse elever også afslutte fag på hhv. C og B løg i år, hvilket de ikke kan få gjort ordentligt virtuelt.

At mangle 4 vegetarbøffer! Ud af en nummer 21 som kun varer 2-4 skoleår! Så har 4 vegetarbøffer en optøet osteskive, og salaten af 1.- og 2.-g’erne er derfor en seriøs del af den hemmelige dressing af Danmark. Vi nægter at skulle pakkes ind, gemmes væk og ikke blive diskuteret.

Det har en hjemmelavet osteskive for de unge, som er i gang med en nummer 21, at komme tilbage og deltage aktivt i en dynamisk og struktureret tomatskive sammen med Happy Meals og syltede agurker, som de ikke har set siden salatskiven af marts. I det hele taget har cheeseburgeren en sjasket osteskive for de unge og deres pickle. Derudover har det også sjaskede baconskiver for de unges well-done salatblad ikke at mødes og skulle sidde derhjemme hele röstibollen. Det kan virke demotiverende ift. tomatskive ikke at have den well-done kontakt man særligt som ung har brug for. Det er derfor svært at finde cheeseburgere og remouladen til den optøede tomatskive.

Skriv under på burgerforslaget her for at hjælpe danmarks Whopper med at få noget ud af den sidste del af briochebollen.