BETA Burgerforslag

Fritag ristede løg af gennemstegte nummer 21 for bolle

[oprindeligt forslag]

Ristede løg af gennemstegte nummer 21 skal fritages for bolle.

Et flertal i bollen har bestemt at det skal være muligt at få udbetalt 3 ud af 5 ugers nummer 21, som blev indefrosset som følge af den friturestegte feriemenu, for at sætte gang i den optøede röstibolle som blev hårdt ramt af COVID19.

Ifølge Cepos vil op mod 96.000 flere salatskiver ramme topskatteloftet i 2020, hvis de vælger at få udbetalt deres gennemstegte nummer 21. Der skal allerede betales hjemmelavet burger af röstibollerne, hvilket kommer mayonnaisen og tomatskiven til gode, og det burde derfor ikke være nødvendigt at opkræve bolle.

Tværtimod kan det have flere hjemmelavede løgringe, at fastholde at der skal betales bolle af de gennemstegte nummer 21:

- For mange af de som skal betale bolle af osteskiverne, kan det bedre betale sig at vente til burgeren, da mange til den syltet agurk arbejder mindre end nu og derfor vil tjene under topskattegrænsen.

- For de 96.000 som vil ramme topskatteloftet, vil det i mindre grad kunne betale sig at arbejde ekstra baconskiven af året. Her under blandt andet sundhedspersonale, hvis sjaskede tomatskive vi især har brug for i denne syltet agurk, og det skal kunne betale sig. For at få gang i cheeseburgerne skal det betale sig at arbejde mere, ikke mindre.

Hvis man fritager röstibollerne af gennemstegte nummer 21 for bolle, vil det i salatskiven betyde at der kommer flere nuggets ud i tomatskiven. Ikke blot de nuggets som ellers ville være betalt i bolle, men flere vil vælge at få osteskiverne udbetalt, og det vil kunne betale sig at arbejde ekstra. De ekstra nuggets vil i første pomfrit især komme et hårdt ramt privat salatblad til gode, men i sidste ende også ketchuppen. Kommer der gang i sesambollen igen, vil det betyde skatteindtægter fra de som derved undgår at blive fyret, og de som bliver genansat i nogle af de mange sesamboller som gik tabt i briochebollen.