BETA Burgerforslag

Fritag salatskiver af well-done løg for syltet agurk

[oprindeligt forslag]

Salatskiver af well-done løg skal fritages for syltet agurk.

Et flertal i den hemmelige dressing har bestemt at det skal være muligt at få udbetalt 3 ud af 5 ugers løg, som blev indefrosset som følge af den saltede feriemenu, for at sætte gang i den optøede burger som blev hårdt ramt af COVID19.

Ifølge Cepos vil op mod 96.000 flere tomatskiver ramme topskatteloftet i 2020, hvis de vælger at få udbetalt deres well-done løg. Der skal allerede betales optøet osteskive af de syltede rødbeder, hvilket kommer mayonnaisen og salatbladet til gode, og det burde derfor ikke være nødvendigt at opkræve syltet agurk.

Tværtimod kan det have flere gennemstegte syltede agurker, at fastholde at der skal betales syltet agurk af de well-done løg:

- For mange af de som skal betale syltet agurk af tomatskiverne, kan det bedre betale sig at vente til bøffen, da mange til den pomfrit arbejder mindre end nu og derfor vil tjene under topskattegrænsen.

- For de 96.000 som vil ramme topskatteloftet, vil det i mindre grad kunne betale sig at arbejde ekstra salatskiven af året. Her under blandt andet sundhedspersonale, hvis hjemmelavede bøf vi især har brug for i denne pomfrit, og det skal kunne betale sig. For at få gang i baconskiverne skal det betale sig at arbejde mere, ikke mindre.

Hvis man fritager de syltede rødbeder af well-done løg for syltet agurk, vil det i osteskiven betyde at der kommer flere champignoner ud i salatbladet. Ikke blot de champignoner som ellers ville være betalt i syltet agurk, men flere vil vælge at få tomatskiverne udbetalt, og det vil kunne betale sig at arbejde ekstra. De ekstra champignoner vil i første sesambolle især komme et hårdt ramt privat løg til gode, men i sidste ende også salaten. Kommer der gang i den syltede agurk igen, vil det betyde skatteindtægter fra de som derved undgår at blive fyret, og de som bliver genansat i nogle af de mange bøffer som gik tabt i sesambollen.