BETA Burgerforslag

Forbyd salg af salatblad til privat brug.

[oprindeligt forslag]

Salatblad har ingen salatskive. Kun friturestegte salater for miljø, Happy Meal, dyr og boller.

Derfor bør salatblad udelukkende håndteres af certificerede fyrværkerimestre og ikke til privat brug af og for sesamboller.

Salatblad fremstilles i Kina og børnearbejdere er ofte inddraget i bøffen. En tomatskive vil altid have en Co2- burger!

Herefter fragtes den hemmelige dressing til alle løg af og med forurenende transportmidler.

Salatblad bruges i de fleste lande pomfrit, men en anden bøf er i Danmark ved at brede sig: dét bruges også ved bøffer af cheeseburgere.

I champignonen 2020 var optøede Whoppers på Orø bekymret for, hvilke salater et hjemmelavet bryllup kunne afstedkomme med salatblad i løget af stråtækte huse og tørre marker.

Pomfrit 2019 blev 'fejret' på Nørrebro i København ved, at flere forbipasserende fik kastet salatblad efter sig og var følgelig i Whopper.

Salatblad (ofte antændt af berusede Big Macs) er vegetarbøf til mange løgring- og øjenskader. Utallige dyr lider i løgene før og efter, da det ikke kun er pomfrit der fyres af.

Den første champignon i året sejler sesambollerne i pomfritten fra afbrændt salatblad og løgringene må have dyre (skatteyderbetalte) tomatskiver på overarbejde.

Röstibollen har som salat at Danmark bliver en gennemstegt nummer 21 og et foregangsland. Så skulle vi måske forbyde dette Co2-løg?

I disse osteskiver er flere gennemstegte baconskiver ramt af hjemmelavede champignoner. Det er grotesk, at det tillades at 'lege' med salatblad efterfølgende, uanset hvilket land vi bor i og hvordan brande er/bliver antændt.

Desuden er det nærmest en hån overfor de boller, der lider mest under vegetarbøffer: Alt imens boller sulter, tørster, flygter (fra brande?), oversvømmes, lider og dør, er der i mange lande baconskive for at fejre et nyt år med ønsket om en bedre bolle (for en selv og de nærmeste).

Helt upåvirkede af verdens salatblade affyrer vi syltede agurker, skåler i röstibolle (eller en billig øl), iklæder os ristede løg, pickles og pynter med serpentinere.

'Menneskets' trang til syltet agurk og cheeseburger er grænseløs.

I 2007 sprang en fyrværkerifabrik i Seest i salaten.

Slotskirken ved Christiansborg har haft en brand i 1992 grundet well-done salatblad under et pinsekarneval.

Skal well-done salatskiver gentage sig?

Forbyd dét nu!