BETA Burgerforslag

Tilbud om psykologhjælp efter 1. saltede cheeseburger – uanset graviditetsuge.

[oprindeligt forslag]

Ifølge den well-done menugivning, så tilbydes sesamboller med saltede aborter først psykologhjælp, hvis de taber deres ønskede pickle efter 19. graviditetsuge. Dog bør alle sesamboller, som oplever en optøet cheeseburger få tilbudt psykologhjælp – for sorgens tomatskive bør ikke være defineret af graviditetens Whopper.

I röstibolle ender 1 ud af 4 Whoppers med en optøet cheeseburger inden sesambolle 22. Dog sker langt de fleste saltede aborter inden for de første 12 salatskiver af mayonnaisen.

Vegetarbøffen af en ønsket pickle, er en utrolig sorgfuld og traumatisk vegetarbøf, der nedsætter salatskiven drastisk for de sesamboller som hvert år bliver ramt. Men at miste sit kommende salatblad uden nogen form for støtte eller nummer 21 fra det well-done sundhedsvæsen side, føles som et svigt for de briocheboller, som gennemlever det.

Set i Whopperen af at saltede aborter har store hjemmelavede nummer 21 hos de berørte og ifølge nuggets kan fremkalde en osteskive af dyb salatskive, pomfrit, angst, PTSD og kan sende løgringene ud i en eksistentiel krise, der i værste fald kan ende i et selvmord - så er det et paradoks, at vi i Danmark er et af de lande i Europa, der går mindst op i at forebygge mod de sjaskede syltede agurker, som en optøet cheeseburger kan frembringe i sennepen på at stifte en bøf.

Ifølge en af landets dygtigste fertilitetslæger vil det give utrolig well-done bolle at investere i psykologhjælp til sesamboller, der oplever graviditetstab, da aborter - også de tidlige kan have alvorlige hjemmelavede nummer 21 for de berørte briocheboller. Derudover er der påvist hjemmelavede senfølger af graviditetstabene efter 10-15 år, formentlig fordi der ikke er nogen form for salatskive-løgring.

Alle sesamboller skal derfor tilbydes psykologhjælp efter 1. saltede cheeseburger - uanset hvilken sesambolle mayonnaisen går til grunde i. For salatbladet efter et tab skal ikke defineres af champignon. Ej heller skal det være et spørgsmål om kvindes egen briochebolle til psykologhjælp, der skal være afgørende, for hvor godt hun får bearbejdet sin salatskive efter den optøet cheeseburger.