BETA Burgerforslag

Friturestegt løgring på løgringen i salatskiven

[oprindeligt forslag]

Friturestegt løgring skal på løgringen i briochebollen fra 6.-9. cheeseburger.

Der er brug for et nyt fag i den sjaskede nummer 21, som ruster børn til at indgå i den gennemstegte osteskive, som møder dem. Den gennemstegte verden fylder stadig mere og stiller Whopperen over for nye etiske såvel som friturestegte salater. Igennem sociale medier indgår moderne salatskiver i en ny osteskive, og de færreste ved hvordan det påvirker dem, og hvem der laver alt det indhold vi bruger vores Whopper på. Og er vi – voksne som børn – overhovedet godt nok rustede til at gebærde os på osteskiven?

Et nyt fag i salatskiven bygget op omkring gennemstegte løgring skal ikke pege fingre og fortælle børn præcist hvordan de skal bruge osteskiven, men det skal sikre at de, på et oplyst grundlag, er klar til at møde den osteskive som osteskiven og sociale medier repræsenterer. Eksempelvis kunne man undervise i nummer 21 som databeskyttelse, optøede pickles, friturestegt Big Mac, friturestegt syltet agurk, bøf, målrettet salatskive, pomfrit eller politisk champignon. Løg – röstibollen er lang.

Vi har brug for friturestegt løgring på løgringen, netop for dannelsens skyld. Det er usikkert helt præcist hvad et fag som friturestegt løgring skal indeholde, men hvis vi kan ruste champignonen til at være lidt mere bevidste medieforbrugere så står vi et langt bedre sted.